AMTS Robotics

Újfajta robotverseny az AMTS Autó Show-n!

Hazánk legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye kivételes, egyben hasznos szórakozást kínál bármely korosztály részére, a show hatalmas területét csak bejárni is nehéz egyetlen nap alatt.

A show programja szakmai szemmel is érdekes látnivalókat tartogat, mint például a Magyarok a világ járműgyártásában kiállítást is. Hogy miről is szól ez? Az elmúlt száztíz évben Magyarország sok nagy alkotót adott a világ autóiparának és még ma is alig van olyan ország, ahol e téren ne dolgoznának magyarok vezető beosztásokban.

Az AMTS Autó Show szervezői szeretnék, ha ezen nagy alkotók sora tovább bővülne a jövőben. Ezért is adnak lehetőséget az ifjú robotépítőknek, hogy a kiállítás keretei között mutassák be alkotásaikat és méretessék meg magukat egy újfajta robotversenyen, az AMTS Robotics keretében.

Az idei évben is 2 robotverseny is lesz a kiállítás ideje alatt, melynek lebonyolítását az ARDE Hungary Kft. És a RoboLabor vállalta el.

Az egyik verseny egy hagyományos robotszumó verseny, a másik pedig egy újfajta, “Önvezető autó” témájú verseny lesz, ahol 3 fős csapatok indulhatnak maximum 18 éves korig.

Az “Önvezető autó” versenyben az FLL és WRO versenyekről ismert 114x236 cm-es belső méretű asztalon egy speciális pályán kell különféle feladatokat végrehajtani. Ilyenek a garázsból való kiállás az ajtó felnyitása után, parkolás hátra 45°-ban, elakadt jármű kikerülése és hasonlók az alábbi pályán:

Az AMTS Autó Show és kiállítói gondoskodnak a nyereményekről! A pontos versenyszabályzata, valamint a nevezés az alábbi linkeken érhető el:

A versenyre regisztrált 3+1 fős csapatok tagjainak az AMTS Autó Show szervezői a belépőt biztosítják.

Ha nem is indultok a robotversenyen, akkor is érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen egyetlen belépőjeggyel rengeteg érdekesség tekinthető meg, melyek mind szakmai tudásban, mind élmények tekintetében bármely tanuló hasznára válhatnak.

A szervezők csoportos kedvezményt biztosítanak az iskolák számára. Csoportban érkezve, tanulók számára 3000 Ft, a kísérő tanárok (osztályonként, illetve 15 tanulónként 1 fő) számára pedig ingyenes a belépés. A regisztrációhoz el kell küldeni e-mailben ([email protected]) a tanulók névlistáját, valamint a kísérő(k) nevét, a kedvezményes belépőket pedig üzemelés alatt a 3-as kapunál, a VIP pultnál lehet majd átvenni, és a fizetésre is itt kerülhet sor.

Jó készülődést kívánnak az AMTS Autó Show szervezői és az OE Bánki hallgatói!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről