Jenson Button pólót dedikált nekünk a SEMA Show-n - ezt pedig most jól kisorsoljuk!

. .

Jenson Button és Lamboboy

A SEMA Show idén sem szűkülködik az autós világ celebritásaiban. Az autóépítők között rendre találkozni autóversenyzőkkel is, közöttük pedig ezúttal Jenson Button egyik közönségtalálkozóját sikerült elcsípni. A világhírű Forma-1-es pilótának egyébként egy szuperlimitált szériás sportautó, a Lotus 62-2 egyik megálmodója.

Dedikált nekünk!

Ha pedig már adta magát az alkalom, dedikáltattunk is vele egy eredeti, SEMA Show-s pólót, melyet idén is a Carstyling.hu olvasóinak szánunk. Mindenkinek persze nem adhatjuk oda egyszerre, így egy kis játékkal sorsoljuk ki, kié is legyen ez a nem mindennapi ajándék. A feladat nagyon egyszerű:

  1. Ossz meg saját facebook oldaladon legalább egy, az idei SEMA Show-val kapcsolatos cikkünket - akár ezt, amit jelenleg is olvasol. Hogy milyen bejegyzést írsz hozzá, teljesen Rád van bízva, mindössze annyit kérünk, hogy a végén szerepeljen a #sema2021 és az #amtsvegas hashtag (ez kiemelten fontos, így fogjuk a legkönnyebben megtalálni a bejegyzéseiteket).
  2. A játékhoz kapcsolódó facebook bejegyzésünk alá kommentelj bármit, amiben együtt szerepel Jenson Button és a SEMA Show kifejezés. Innen fogjuk tudni, hogy megosztottad a bejegyzésünket. Légy kreatív! :) A bejegyzést, ahová kommentelned kell, ITT TALÁLOD!
     

A nyeremény!

A játék (magyar idő szerint) 2021. november 10-én 23:59-ig tart, a nyertes nevét pedig itt az oldalon tesszük közzé és üzenetben értesítjük a november 11-i nap folyamán. Egy kis segítség: aktuális SEMA Show-s cikkeink itt gyűlnek, az elkövetkező egy hétben még jó pár darab lesz.

Hajrá! ;)

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről