Elrajtolt az AMTS 2020 nyereményautójának átépítése a Westendben - gyere ki és nézd meg élőben!

. .

A mai nap főként a bontásról szólt - a Porschét kívül-belül darabokra szedtük

Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése melyet akár Te is megnyerhetsz! A tavalyi évhez hasonlóan, a helyszín ismét a Westend Bevásárlóközpont szívében található Millennium udvar, ahol a mai naptól kezdve egészen február 3-ig követheted élőben a Porsche Boxster S átalakulását, melyet március 22-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkútnál).

A gyári futómű úgy néz ki, tartogat némi meglepetést a csapat számára

A munkálatok ma délben kezdődtek az autó szétszedésével, valamint felkészítésével a tuning alkatrészek és a hifi-multimédia installáció beépítésére. A 2002-es évjáratú kis sportautóból egy korához képest patika állapotú példányt sikerült beszerezni van, de természetesen a gyári elemek közül számos alkatrész cserére kerül, hogy a majdani nyertes minden tekintetben felújított géppel róhassa majd az utakat. 

A beltér teljesen spártai képet mutat egyelőre

A nap folyamán szinte az autó komplett belseje kiürült, továbbá a lökhárítók és a gyári futómű is leszerelésre kerültek. Ezt követően a teljes csapat egy emberként ugrott neki a gépnek: az AMTS hivatalos fényezőmestere, Gengeliczky Jani magához vette a fújásra váró féknyergeket, felpróbálásra kerültek az Abroncs Kereskedőház kínálatából beszerzett 19 colos MOMO felnik, a Grandvoice csapata megkezdte a Hertz mélynyomóval megbolondított hifi- és multimédiás rendszer kábelezését és Bara Laci is nekiesett a gyári üléskárpitok szétbontásának. 

A szereléshez használt minőségi BAHCO szerszámokat és berendezéseket a Sandviken Tools Kft. szállította

Mindeközben pedig a VIll-Fény - karöltve a PB Wraps csapatával - gőzerővel dolgozott a SAFEX KPMF fóliájának telepítésén. Az alaphelyzetben ezüst színben pompázó kasztni vasárnap egyedi, kétszínű bevonatot kap. Ezek közül az építés főtámogatója, a Toyo Tires égisze alatt készülő dekorból már kaphat egy kis szín-ízelítőt mindenki, aki kilátogat a helyszínre.

Bara Laci megkezdte a bontást

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, valamint a szombati Super Enduro GP két versenymotorja

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a Westendben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

Szokás szerint egy mini-autókiállítás is helyet kapott a Westendben: már csak ezért a hotrodért érdemes kilátogatni

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció köré ennek megfelelően classic vonalon egy patika állapotú hotrod, az új autók terén egy Audi Q3-as és a vadonatúj Ford Puma, versenysportos vonalon pedig a Gender Racing formaautóját és a Super Enduro GP két versenymotorja mutatkozik be.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 3-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban pedig a mai nap képeit találod. 

 

 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről