Nyerd meg Te a Ken Block által dedikált SEMA Show rendszámot!

. .

Ken Block, mint márkanagykövet a SONAX standján

A SEMA Show idén sem szűkülködik az autós világ celebritásaiban. Ken Block-al ma a SONAX standján futottunk össze, ami nem véletlen, hiszen a rallyepilóta évek óta a prémium német autóápolási márka nagykövete. A SONAX pedig az AMTS egyik állandó partnere, a vezetőséggel már szinte baráti kapcsolatot ápolunk, így nem volt kérdés, hogy a még a délután 1-re hozzájuk időzített dedikálás előtt mi is találkozhattunk a neves pilótával. 

A neves pilóta interjút is adott a dedikálás előtt

Ha pedig már adta magát az alkalom, dedikáltattunk is vele egy eredeti SEMA Show-s rendszámot, melyet a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Carstyling.hu olvasóinak szánunk. Mindenkinek persze nem adhatjuk oda egyszerre, így egy kis játékkal sorsoljuk ki, kié is legyen ez a nem mindennapi ajándék. A feladat nagyon egyszerű!

A dedikálás pillanata

Ha még nem tetted volna meg, iratkozz fel Youtube csatornánkra, és írj egy kommentet bármelyik, a SEMA Show 2019-cel kapcsolatos videónkhoz. E cikk megírásakor összesen három található fent, ez hamarosan bővülni fog ;) A komment tartalma teljesen Rád van bízva, mindössze annyit kérünk, hogy szerepeljen benne a SEMA 2019 kifejezés. 

A nyertest a kommentjére írt válaszban fogjuk értesíteni, tehát ha nincsenek bekapcsolva a Youtube-értesítéseid, érdemes majd ellenőrizned a fiókod a sorsolás után. 

FONTOS: a sorsolásnál minden felhasználót csak egyszer teszünk a "kalapba", tehát nem érdemes szétspammelni a csatornát, egy kommenttel is ugyanannyi eséllyel indulsz!

A nyeremény!

A játék (magyar idő szerint) 2019. november 13-án 23:59-ig tart, a nyertes nevét pedig itt az oldalon is közzétesszük. Hajrá! ;)

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről