Második napja folyik az AMTS élő autóépítése a WestEndben: így alakult ma a Mustang!

. .

A második napon is fáradhatatlanul folynak a munkálatok az AMTS idei nyereményautóján a WestEnd City Center szívében. A standon az ilyenkor szokásos tömegjelenet kezd kialakulni: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a műanyagos munkák, valamint a fóliázás is.

Az autóra kerülő SHLB bodykit apróbb hibái javításra kerültek az éjszaka folyamán, a száradást és a csiszolást követően pedig már tökéletesen passzolnak a Mustangra. Nem lesz egyszerű mutatvány a fóliázása, ezt persze még megelőzi majd egy utolsó felületi előkészítés is.

A hátsó traktusra reggelre már felkerült a matt kék 3M fólia, a tetőre és az első két oszlopra pedig az autó elejét uraló ezüst borítás. A két szín közötti átmenet elég egyedi mutatvány lesz, annyi biztos, hogy lesz majd dolga vele a Vill-fény, a Wrapping Fanatic és a PB Wrap triójának.

A Grandvoice csapatának egyik fele a helyszínen dolgozott a kábelezésen, mely a vadonatúj Mac Audio multimédiás rendszer, valamint a Gorilla S10 járművédelmi rendszer alapját jelenti majd. Mindeközben pontos méretek alapján, a műhelyükben már készül az installáció alapját adó MDF-váz, melyet várhatóan holnap már bele is próbálnak a Mustangba.

A Bara-Kárpit a családi erőforrásokat is bevetve dolgozik az utastér szebbé tételén. A mai napra többek között a kormány bőrözése jutott.

A kopóalkatrészek cseréje a hátsó fékeken is folytatódott. A vadonatúj cserealkatrészt a DF Tuning biztosította, továbbá teljesen megújultak az első fékcsövek is.

A munka pedig javában zajlik, hiszen hosszú még az éjszaka, holnap pedig már az igazán látványos műveletek következnek, ahogyan a pontos előkészületeket megkoronázva, szépen lassan összeáll a Mustang.

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció köré ennek megfelelően - az idén 100 éves Citroen tiszteletére - egy patika állapotú Kacsát, a csúcsragadozók terén egy Hyundai i30M-et, tuning vonalon pedig a DF Tuning egyik éptett Mustangját állítottuk ki. A versenysportos vonalat a Gender Racing formaautója, a környezettudatos közlekedést pedig az Ultimate Electric Bike járművei képviselik.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 4-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánk pedig a mai nap képeivel egészült ki.

Holnap folytatjuk!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről