Elkezdődött az AMTS 2018 nyereményautójának átépítése - gyere ki a WestEndbe és nézd meg élőben!

. .

Ismét a WestEnd szívében épül a nyereményautó

A tavalyi évhez hasonlóan, ismét a WestEnd City Center szívében található Millennium udvar ad otthont az AMTS Autó Show nyereményautójának átépítésének, melyet akár Te is megnyerhetsz! A mai naptól kezdve egészen január 28-ig követheted élőben az Audi TT Coupé átalakulását, melyet március 25-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkútnál).

A munkálatok ma délben kezdődtek az autó szétszedésével, valamint felkészítésével a tuning alkatrészek és a hifi installáció beépítésére. A MAXX-Autó Trade Kft. kínálatából vásárolt TT alaphelyzetben is kitűnő állapotban van, de a gyári elemek közül számos kopó-alkatrész cserére kerül, hogy a majdani nyertes - a legális tuningalkatrészek mellett - frissen szervizelt géppel róhassa majd az utakat. Többek között a gyári fékek és féktárcsák, a lengőkar gömbfejek és szilentek, az olajszűrő, pollenszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, valamint az akkumulátor és a gyújtógyertyák helyére kerülnek vadonatúj alkatrészek, melyeket az UNIX Autó kínálatából szereztünk be.

Komplett Rieger szett kerül a gépre

A nap végére az autó komplett belseje kiürült, továbbá a lökhárítók és a gyári futómű is leszerelésre kerültek. A fő feladat ma a Rieger bodykitjének felpróbálása volt, ami a várakozásoknak megfelelően tartogatott egy kis meglepetést. A munkálatok a márka forgalmazója, a BG Tuning szakemberének segítségével folytak. A szett meglepően jól, csupán minimális igazítást igényelve passzolt az autóra, a küszöbök kialakítása viszont okozott némi fejtörést. Míg a lökhárítók minden további nélkül fóliázhatók eredeti állapotukban is, az oldalelemek felszíne erre alkalmatlan: mindenképpen fújni kell őket, hogy megtapadjon majd rajtuk a Safex fóliája. 

A Vill-Fény csapata nem sokat tétlenkedett ma

Az AMTS hivatalos fényezőmestere, Gengeliczky Jani - a lökhárítók becsiszolása után - már magához is vette az alkatrészeket, hogy mielőbb kezelésbe vehesse őket. Hasonló sors várhat egyébként a hátsó lökhárító rácsaira is.

A legjobban a Vill-Fény csapata teljesített ma, gyakorlatilag a kasztni felének fóliázásával már végeztek a nap végére. Ha holnap is így haladnak, hétvégére már csak pár sört kell hozniuk magukkal, amit kényelmesen elkortyolgathatnak a munkálatok figyelése közben :)

Hazánk egyik nemzetközileg legjobban ismert tunere, Bara Laci személyesen vesz részt a munkálatokban

Az autó belsejének felelőse idén a Bara Kárpit, valamint a Grandvoice Audio, előbbi bőrözés, utóbbi az autóhifi installáció tekintetében. Ők is hozzákezdtek ma a munkálatokhoz a helyszínen.

Sámpi mesterről (Grandvoice) minden évben kell egy ilyen kép :)

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Így állunk az autóval az első nap végén

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

Az AMTS Autó Show stand a WestEndben

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció ennek megfelelően egy veterán Excaliburt,  egy RS5-ös Audit, valamint a jövőt jelképező e-Golfot mutat be a látogatóknak, a tuning vonalát pedig a napról-napra változó TT Coupé jelképezi.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen január 29-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban pedig a mai nap képeit találod.

 

 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről