Magyarországon először: Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS-en!

2022. április 20.

Az AMTS 2017 óta vonultat fel külön reprezentatív szakkiállításon elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. Az évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendő tematika idén soha nem látott komolysággal jelenik meg a hatalmas autó show felhozatalában.

2022-ben – az Automobil és Tuning Show életében először – önálló megjelenést kapnak az elektromobilitási piac szereplői. A Hungexpo több mint 5.000 négyzetméteres „D” pavilonját a szervezők teljes egészében környezettudatos közlekedés égisze alatt töltik meg, az elektromos járművek mellett pedig a témához kapcsolódó teljes háttéripar is felsorakozik.

Az eddigi évek alatt megismert EV-GreenTech kiállítás – a tematika fejlődéséhez méltóan – ezentúl 101 EV Park - Nemzetközi Elektromobilitás Expo néven folytatja pályafutását az AMTS sokszínű forgatagában. A „zöld” pavilon főtámogatója és partnere az elektromos autók egyik legnagyobb hazai szakértője és forgalmazója, a 101 EV Park.

A kiállítás merőben más lesz, mint amit eddig láthattunk ebből a szemszögből az AMTS-en. Az autómárkák terén a teljes itthon elérhető palettát testközelből bemutató kiállítás és vásár mellett az elektromobilitás minden szegmensét megismerhetjük, a kétkerekűektől a haszongépjárműveken át a hajókig, emellett pedig az összes kapcsolódó szolgáltatás és témakör – töltés, infrastruktúra, megújuló energia, fenntarthatóság, tudomány és technológia, klímavédelem, akkumulátor technológia, sőt, még a tuning is – helyet kap az expo keretei között.
A látogatók megismerkedhetnek a gyártók által kínált komplex termékekkel, az igénybe vehető támogatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel is, amelyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi terjedését.

Ez pedig még nem minden: a pavilon saját, központi színpadot is kap, ahol számos ismert közéleti személyiséggel találkozhat majd a nagyérdemű. Színes műsorok keretei között bemutatásra kerülnek a kiállítók termékei és szolgáltatásai, továbbá előadásokon és konferencia jellegű beszélgetéseken keresztül nyújtanak idegenvezetést a környezettudatos közlekedés világába.

Mind az elektromos autó tulajdonosok, mind az ilyen típusú jármű vásárlása előtt állók számára remek átfogó program a Nemzetközi Elekromobilitás Expo, mely első alkalommal kap teljes pavilont az AMTS területén. Az új elektromos járműgeneráció iránti fogyasztói bizalom erősítése érdekében pedig a kiállítás egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén.

A 101 EV Park - Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS tíz önálló rendezvényével és összes programjával együtt, egyetlen közös belépővel látogatható, május 27-29. között a Hungexpón. A jegyek – melyekkel akár egy sportautó is megnyerhető – akár a helyszínen, akár kedvezményes online elővételben megvásárolhatók, a www.amts.hu weboldalon.

További infók: 101 EV Park - Nemzetközi Elektromobilitás Expo

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről