Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS idei nyereményautója!

2022. január 28.

Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Mazda MX-5 Roadster! (képünk illusztráció)

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! Fődíjunk, a Mazda MX5 NC Roadster január 27-31. között alakul át élőben, a Westend szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ráadásul mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt!

Az idei nyereményautó főtámogatója a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg.

Így találtunk rá az idei nyereményautóra!

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

FutóműST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj 18 colos Japan Racing SL01 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Service kínálatából

BodykitA autóra komplett első és hátsó spoilerből, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott szett kerül a Magnatuning kínálatából.
DekorációAz új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
HifiA mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

MultimédiaA típushoz gyártott 2dines multimédiás fejegységet a Gálffy Tuning kínálatában találtuk
InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

KiegészítőkA Mazdára a PlexiClick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerülnek, a TunerFashion shop kínálatából
MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
ÜzemanyagA nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodik

 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Mazda MX-5 pedig az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Mazda MX-5 roadstert?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2), melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel a sorsolást (3) a show-n, az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt, vagy a 2021-es évről átregisztrált teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás a 2022-es AMTS harmadik napján 16:00-tól a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2022. január 31-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a Westendbe január végén és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportautóval is megleped! kacsint

Így épült át legutóbb a Westendben a Porsche Boxster nyereményautónk - idén ugyanezt MX5 alapon láthatod!

További információk itt!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről