Elektromos autót, szakértőktől: a 101 EV park az AMTS-en!

2021. augusztus 25.

Az AMTS nem csak a tuningé: 2009 óta egyre nagyobb számban jelennek meg autómárkák és importőrök standjai is a kiállíításon, melyen bárki megtalálja a számítását, aki gépjármű vásárláson gondolkozik.

Az új autóknak otthont adó "G" csarnoknak talán soha ennyire nem volt még színes felhozatala az AMTS történetében, mint augusztus 27-29. között lesz a Hungexpón. Ezen belül is kiemelten említhetjük hazánk legnagyobb elektromos autó kiállítását, az EV-GreenTechet, melyben a Nissan Leaf-től a Teslán át a Porsche Taycanig, vagy a vadonatúj Hyundai IQNIQ-ig minden fellelhető lesz majd.

A pazar felhozatal legfőbb partnere idén a 101 EV Park, az elektromos autók szakértője és forgalmazója. Legyen szó autóvásárlásról, bérlésről vagy szervizelésről, minden EV-témában naprakész segítséggel állnak a rendelkezésedre, hogy megtaláld a legjobb megoldást.

Franky kipróbálta a 101 EV Park legerősebb modelljét!

Vezesd, béreld ki és legyen a Tiéd! A cég egyedülállónak számít az országban abban a tekintetben, hogy több készleten lévő modell kipróbálására és bérlésére is gyakorlatilag azonnal van lehetőség. Budapesti bemutatótermükben 30 perces ingyenes tesztvezetést kínálnak a rendelkezésére álló elektromos autó flottánknak köszönhetően!

A 101EVpark gondoskodik róla, hogy az autóvásárlás során a rendeléstől az átvételig a legjobb ügyfélélményben részesülj, később pedig assistance szolgáltatásuk biztosítja a gondtalan autóhasználatot.

Keresd a cég standját az AMTS ideje alatt a "G" pavilonban (25. stand), valamint találkozz több kiállított modeljükkel a rendezvény teljes területén, egy remek aktivitással egybekötve, augusztus 27-29. között, Budapesten a Hungexpón!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről