Nyerj mozijegyeket a Halálos Iramban 9 premier előtti vetítésére az AMTS-sel!

2021. május 31.

Ugye Te is várod már a legendás autós eposz legújabb epizódját? A Fast and the Furious sorozat kilencedik része egy év csúszással, június végén kerül végre  mozikba, Te azonban most akár megnézheted mindenki előtt az AMTS premier előtti vetítésén.

Nyereményjátékunkon tíz szerencsés AMTS jegytulajdonos számára biztosítunk lehetőséget, hogy párjával együtt, velünk közösen tekintse meg a Halálos Iramban 9-et, egy nappal a hivatalos premier előtt. A részvételhez mindössze az idei rendezvényünkre érvényes felnőtt, vagy családi AMTS belépőjeggyel kell rendelkezned és - ha még nem tetted meg - beregisztrálnod velük az idei nyereményautóra a 

NYEREMENYAUTO.AMTS.HU

weboldalon, legkésőbb 2021. június 22-én 12:00 óráig (ha ezt már korábban megtetted, nincs több dolgod, automatikusan részt veszel a sorsoláson!). A sorsolást június 22-én 14:00-kor tartjuk, a nyertesek nevét pedig facebook oldalunkon tesszük közzé és természetesen e-mailben is értesítjük őket.

Nincs még AMTS-belépőd? Érdemes most a Lurdyban megvenned!

Amennyiben még nem vetted meg az idei jegyeid az AMTS-re, érdemes ellátogatnod értük a Lurdy Házba, az AMTS Bemutatóterembe, hiszen ha június 23-ig itt veszed meg őket, most egy ajándék 15 éves jubileumi kulcstartót is kapsz mellé ajándékba!

Bemutatótermünkbe egyébként is érdemes ellátogatnod: több különleges kiállított jármű mellett, a belépőiddel szintén megnyerhető idei nyereményautónk épülését is nap mint nap nyomon követheted egy teljes hónapon keresztül, a hét minden napján 10:00-18:00 között. További infók itt!

Pár fontos tudnivaló:

  • A játékon a 2021-es AMTS-re érvényes (újonnan vásárolt, vagy a korábbi időpontokról áthozott) belépővel rendelkező, devizabelföldi magyar állampolgárok vehetnek részt
  • A játékon felnőtt, illetve családi AMTS belépővel lehetséges részt venni
  • A sorsolás időpontja: 2021. június 22. 14:00
  • A premier előtti vetítés helyszíne és időpontja: Lurdy Ház mozi, június 23. 20:00
  • A mozi látogatása a vetítés időpontjában aktuális járványügyi szabályozások szerint lehetséges (a játék kiírásakor a mozik látogatása védettségi igazolványhoz kötött).
  • Részletes játékszabályzatunk itt érthető el.
     

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről