A járműlámpák forradalma

2020. november 28.

Az OSRAM az első gyártó, amely jóváhagyott, LED-technológiájú, retrofit járműlámpákat mutat be a német piacon. Ez a fejlesztés teljes mértékben újdonságnak számít, mivel a fényszóró-alkalmazásokhoz eddig nem voltak legális LED-es cserelámpák. A járművilágítási piac vezető vállalata új termékével az első beszállító, amely megfelel a szigorú jóváhagyási előírásoknak. „A közúti jóváhagyás fontos lépés, amelyen évek óta dolgozunk. LED-es lámpáink használatával a járművezetők legálisan, egyszerűen és költséghatékonyan cserélhetik le halogén világításukat a legkorszerűbb termékekre” – mondja Hans-Joachim Schwabe, az OSRAM Automotive vezérigazgatója.

Az OSRAM Night Breaker LED-ekkel a járművezetők a jelentősen jobb látási viszonyok és láthatóság előnyeit élvezhetik az utakon.

A LED sok évvel ezelőtt kezdte meg diadalmenetét a teljes fényszórók felé, de kizárólag az új autókban, napjainkban pedig már gyakran alapfelszereltségnek számít. Az új OSRAM Night Breaker LED bevezetésével a gyártó most először kínál jóváhagyott LED-es cserelámpákat a használt autók halogén első fényszóróihoz.

A szövetségi közúti közlekedési hatóság jóváhagyásával

Az OSRAM Night Breaker LED H7 az első LED-es retrofit lámpa, amely sikeresen teljesített a TÜV Süd átfogó vizsgálati eljárásain, így a H7 halogénlámpák legális cserelámpája lett a vizsgált járműmodellekben. Ezt a Német Szövetségi Közlekedési Hatóság is megerősítette a közúti jóváhagyás megadásával. A jóváhagyás jelenleg a tompított fényre terjed ki, amely számos, Németországban elterjedt regisztrált járműmodellben megtalálható. Így többek között olyan népszerű modellekben, mint a BMW 2-es sorozat, az Audi A3 és A4 vagy a Ford Mondeo. A járművek száma folyamatosan bővül a folyamatban lévő vizsgálatok és jóváhagyási eljárások révén.

Erősebb, biztonságosabb, jobb

Az új Night Breaker LED háromszor erősebb fényt ad a jogszabályban előírt minimumkövetelményekhez képest, és színében hasonlít a nappali fényhez. A lámpa erős kontrasztokat képez és nagy hatótávolságú.
A LED-technológiának köszönhetően a lámpa ötször hosszabb ideig ad fényt a hasonló halogén változatokhoz képest, ritkábban kell cserélni, és kevesebb energiát fogyaszt.
A lámpák átalakítás nélkül és bizonyos szakértelem mellett halogénről OSRAM LED-re cserélhetők. A szettenkénti 129,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron költséghatékony retrofit alternatívát jelentenek a LED-es fényszórórendszerek számára.

További információkért, kérjük, keresse fel a következő weboldalt: https://www.OSRAM.de/nightbreaker-led

Az első jóváhagyott, LED-alapú, retrofit járműlámpa a német piacon Fotó: OSRAM

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről