A Hungaroringen fotózták az AMTS 2020 nyereményautóját

2020. június 10.

A PixelKontakt csapata a Hungaroringen lőtt egy remekbeszabott fotósorozatot a nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS)  idei nyereményautójáról. A metálsárga színben pompázó Porsche Boxster S a tavaszi időpontról szeptember végére átkerülő kiállítás keretei között kerül kisorsolásra a rendezvényre felnőtt, vagy családi jegyet váltó látogatók között!

Mint ismeretes, az AMTS repertoárjában évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, melynek immár negyedik alkalommal adott otthont a Westend Bevásárlóközpont. A nagyszabású show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt évben egy Ford Mustang, ezt megelőzően két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és egy Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany egy 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kasztni-elemekkel, sportosabb futóművel és felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, kétárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyagutalvány is dukál.

Az egyedi Porsche roadster kisorsolására a show harmadik napján (szeptember 27-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Az autót Te is, akár egyetlen felnőtt, vagy családi belépőjegy vásárlásával megnyerheted, melyet június 30-ig továbbra is kedvezményes árakon tudsz beszerezni!

A rendezvényről és a nyereményjátékról minden további infót megtalálsz a www.amts.hu weboldalon!

Galériánkban a teljes fotósorozatot megtekintheted, ezúton is köszönet a PixelKontakt csapatának a remek képekért!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről