AMTS 2018 - a legkisebbeknek is!

2018. március 20.

Az AMTS a legfiatalabbakra is gondol! Ahogyan minden évben, a rendezvény ideje alatt számos érdekes program várja a gyermekeket, melyeken a szórakozás mellett még tanulhatnak is.

AMTS ROBOTICS - LEGO ROBOTVERSENY AZ AMTS-EN!

Az AMTS Robotics verseny célja, hogy az informatika, programozás, reáltudományok iránt fokozottan érdeklődő diákok számára lehetőséget biztosítson tudásuk, kreativitásuk összemérésére. Az idei évben először két robotverseny is lesz a kiállítás ideje alatt, melynek lebonyolítását az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai kara vállalta el.

Helyszín: "G" pavilon 8. stand, az EV-GreenTech elektromos autó kiállítás részeként
 

Kleopatra "okos" kisautó interaktív park

"Okos" autóval, játékosan a KRESZ-ről: a Kleopatra Technoliogies elektromos kisautóival nem csak az előre felépített pályán gurulhatnak végig a gyermekek, de interaktív szoftverének köszönhetően kvízkérdésekkel ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival.

Helyszín: "G" pavilon 8/G. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Ifjú mérnökök játszótere: LEGO robotbemutató

A FLL (F.I.R.S.T. LEGO League) és a WRO (Word Robot Olimpiad) versenyeken előre megadott feladatokra kell a csapatoknak robotokat tervezni és programozni. Élménybeszámoló és számos, a versenyre épített robot bemutatója a versenyprogramokkal együtt!

Helyszín: "G" pavilon 1. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Családi közlekedésbiztonsági élményprogramok

A "G" pavilon Foyer részében (a 14. ajtóhoz legközelebb eső sarokban), több száz négyzetméteres élménypark várja a gyermekeket, ahol a Generali jóvoltából a legkisebbek is játszva ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival. Az élménypark állomásait teljesítő gyermekek ajándékot is kapnak!
 

Mini KRESZ-park

Jelzőlámpa és közlekedési táblák megismerése játékosan, előre megépített biciklipályán.

Helyszín: "G" pavilon Foyer, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Gokartos ügyességi pálya

Tedd próbára magad az akadálypályán, lábbal hajtható gokarttal!

Helyszín: "G" pavilon Foyer, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Tóbiás és Balambér foglalkozások

Kifestők, színezők, memóriajátékok és KRESZ-tesztek animátorral

Helyszín: "G" pavilon Foyer, minden nap, nyitástól-zárásig
 

"Részegszemüveges" ügyességi feladatok

Sosincs elég korán megtanulni: soha ne vezess ittasan! A szemüveg bemutatja, hogyan torzulnak a reflexek alkoholos befolyásoltság alatt.

Helyszín: "G" pavilon Foyer, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Jófogás gyermeksarok

Míg a szülök fújnak egyet a kényelmes fotelekben, egy jó ajándék tea mellett, a gyerkőcök a Jófogás gyereksarok autós játékait, rajzversenyét, arcfestését élvezhetik egy karnyújtásra tőlük! Újdonság lesz a Használtautó.hu GreenBox, ahol a gyermekek kiválaszhatnak egy autós hátteret, fotózkodhatnak és ki is nyomtatjuk az elkészült képeket!

Helyszín: "A" pavilon 71. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Driftelj kicsiben!

RcDrift! Vagány sport autók kicsi másai amit távirányíthatsz, Valódi versenytechnika kicsiben, kőkemény Drift élmény akár a szobádban. Gyere! Próbáld ki az AMTS-en!

Helyszín: "G" pavilon 8/F. stand - az EV-Greentech Elektromos Autó kiállítás részeként - minden nap, nyitástól-zárásig
 

E-MOBI GYERMEKSAROK

Elektromobilitási történeti kiállítás és szórakoztató játékok, könnyű elektromos járművek kipróbálása, arcfestés, lufifestés és rajzverseny várja a kisebbeket.

Helyszín: "G" pavilon 8/E. stand, szombat-vasárnap, déltől-zárásig
 

VW SLOTTING PÁLYA

A játékosok a négysávos Carrera pálya mellett álló négy kerékpárt tekerve egy-egy generátort töltenek és az így termelt árammal hajtják a versenypálya 1:43 méretarányú Golf modelljeit.

Helyszín: "G" pavilon 8/B. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Ne feledd, az AMTS nem csak egy látványos és hatalmas show, hanem remek családi program is. Március 23-25. között vár a Hungexpo, családi belépőddel pedig akár egy autót is nyerhetsz! Vedd meg online elővételben most!

Az AMTS gyermekprogramjainak folyamatosan bővülő listáját ezen az oldalon találod, a show programjainak időrendi listáját pedig itt!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről