Miss AMTS: középpontban a szép magyar hölgyek!

2018. január 24.

Ahogyan nyolcadik éve minden szezonnyíitón, idén is sor kerül Az Automobil és Tuning Show szépségversenyére, a  Miss AMTS-ra! A színvonalban és népszerűségben 2010 óta töretlenül fejlődő megmérettetés idén is nagy felhajtás mellett, remek díjakért zajlik majd!

Bemutatkozik a MISS Fitness AMTS szépségverseny

A nagy multú versenysorozat idén merőben új formátumot kap! Jelszavunk: "Tuning autók, tuning lányok"!
Versenyzőink nem csak szépek, de sportosak, erősek és nem bánjuk azt sem, ha „spoilerezettek”.

Ehhez mérten a díjak is igen komolyak: ezúttal nem csak a 2018-as MISS TUNING nemzetközi döntőse lesz a Miss AMTS győztese, de a Miss Supertalent Fit Queen dél-koreai versenyének indulója és egyben versenyünk főtámogatójának háziasszonya is a versenyzők közül kerül ki, egy éves szerződéssel!

További díjak: értékes MissQ vásárlási utalványok, szépségszalon kezelések, ajándék tetoválás, portfólió fotózás, Sophi Antonelli Milano és Mystica Moda Westend ruhák, kétszemélyes wellness utazás, fitnesz ajándékcsomagok, táplálékkiegészítők, kétszemélyes bortúrák Miklós Csabi pincéjébe és további nyeremények.

a tavalyi Miss AMTS szépségverseny összefoglalója

Jelentkezz Te is!

Amennyiben kellően felkészültnek érzed magad a kihívásra, szeretnél értékes ajándékokért versenyezni, egyúttal esélyt szerezni egy nemzetközi megmérettetésre, ezen az oldalon azonnal informálódhatsz a feltételekről és jelentkezhetsz is! A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen.

További információk

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről