Miss amts

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

MISS Fitness AMTS szépségverseny

Az immáron nyolcadik éve tartó versenysorozat idén merőben új formátumot kap! Jelszavunk: "Tuning autók, tuning lányok"!
Versenyzőink nem csak szépek, de sportosak, erősek és nem bánjuk azt sem, ha „spoilerezettek”.

Ehhez mérten a díjak is igen komolyak: ezúttal nem csak a 2018-as MISS TUNING nemzetközi döntőse lesz a Miss AMTS győztese, de a Miss Supertalent Fit Queen dél-koreai versenyének indulója és egyben versenyünk főtámogatójának háziasszonya is a versenyzők közül kerül ki, egy éves szerződéssel!

További díjak: értékes MissQ vásárlási utalványok, szépségszalon kezelések, ajándék tetoválás, portfólió fotózás, Sophi Antonelli Milano és Mystica Moda Westend ruhák, kétszemélyes wellness utazás, fitnesz ajándékcsomagok, táplálékkiegészítők, kétszemélyes bortúrák Miklós Csabi pincéjébe és további nyeremények.

A szépségverseny résztvevői továbbá meghívást kapnak a SQUAD hostess- és modellügynökség munkáira!

A Miss AMTS története

Hazánk legnagyobb autóshowja, az AMTS szépségversenye 2010-ben debütált, akkoriban még Miss Carstyling néven. A rendezvény növekedésével együtt a program nívója is nemzetközi szintre emelkedett, amire Európa egyik legnagyobb autóshowja, a Tuning World Bodensee szervezői is felfigyeltek.

Az ő megkeresésük nyomán, 2014-ben a Carstyling.hu és az AMTS volt a világszerte ismert MISS TUNING naptár hivatalos partnere, ennek köszönhetően magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadvány, a németek aktuális királynőjével, Leonie Hagmeyer-Reyinger-rel.

Mindez nem csak hazánk idegenforgalmi szépségeinek hozott ismertséget, de az együttműködésnek köszönhetően most lehetőséget kínál a Miss AMTS idei szépségkirálynőjének is: versenyünk győztese automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronájáért!

A hazánkban fotózott Miss Tuning verkfilmje, magyar feliratokkal

A MISS TUNING döntőseit több ezer jelentkező közül választják ki szerte Európából, ami nem csoda, hiszen a nyeremények fantasztikusak: Bodensse királynője saját autót kap egy teljes évre, minden hónapban legalább egyszer exkluzív program és fotózás várja valahol Európában a németek szervezésében, továbbá vele készül el a jövő évi MISS TUNING naptár, ami nem csak világraszóló ismertséget, de a fotózással egy exkluzív egyhetes utazást is tartogat a számára!

A tét tehát idén sem kicsi: a Miss AMTS győztese - a fent felsorolt számos egyéb díj mellett - velünk utazik kontinensünk legnagyobb tuning kiállítására, a Tuning World Bodensee-re május 10-13. között, hogy bebizonyíthassa: a magyar lányok a legszebbek Európában is!

Jelentkezz Te is!

Amennyiben kellően felkészültnek érzed magad a kihívásra, szeretnél értékes ajándékokért versenyezni, egyúttal esélyt szerezni egy nemzetközi megmérettetésre, az [email protected] email-címre várjuk fényképekkel, és néhány adatoddal (név, születési dátum, telefonszám) alátámasztott jelentkezésed. A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen.

Jelentkezési feltételek:

  • 2018. március 23-ig betöltött 16. életév (egyes különdíjak esetében további feltétel a díj felhasználásának idején betöltött 18. életév), magyar állampolgárság
  • Nemzetközi versenyek esetén angol vagy német nyelvtudás
  • Sportos, edzett alkat
  • Hozzájárulás a versenyt megelőző időszakban és a versenyt követően a felvételek nyilvános megjelentetéséhez

Kizáró okok

  • Kizárólagos szerződés, amely korlátozza a szereplést, nyilvános megjelenést
  • Magasság, életkor, nyilvánosan megjelent aktfotó NEM jelent kizáró okot. Plasztikai beavatkozás, tetoválás mint „optikai tuning” még különdíjakat is eredményezhet!

Jelentkezés

Fotó, teljes név, telefonszám és születési időpont megjelölésével e-mailben a [email protected] címen, legkésőbb február 28-ig.

A versennyel kapcsolatos időpontok

Jelentkezési időszak e-mailben: 2018 január 20. – február 28.

Castingok:

  • 2018. január 25-28, Westend, az AMTS élő autóéptésén a szökőkútnál (előre egyeztetett időpontban)
  • Februárban során három időpontban a Habibi 3 Sisha bárban (Bp. VI. Nagymező u. 30)

Squad gála és elődöntő: március 2.

Verseny: március 23-25, AMTS, Hungexpo

Eredményhirdetés: 2018. március 25. 16:00

A verseny zsűrijében a Tuning World Bodensee szervezői, valamint személyesen az aktuális német szépségkirálynő, Vanessa Schmitt is helyet fog foglalni, aki a show exkluzív vendége lesz!

További infók: facebook, instagram

Videók a korábbi évek szépségversenyeiről

Miss AMTS összefoglaló 2017-ből

Miss AMTS összefoglaló 2016-ból

Miss AMTS összefoglaló 2015-ből

Miss AMTS összefoglaló 2013-ból

Miss AMTS összefoglaló 2012-ből

Miss Carstyling összefoglaló 2011-ből

A Miss AMTS szépségverseny kiemelt partnere és lebonyolítója a SQUAD hosztesz- és modellügynökség.  Hazai támogatóink a MISSQ és a CarsAndGirls, a lista pedig folyamatosan bővül - figyeld híreinket, nem kis meglepetésekkel várunk még a versenyt és a díjazást illetően!

További részletekért figyeld híreinket!

Hátralévő idő az AMTS-ig:


Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy átépített Audi TT Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


PartnerekNe maradj le semmiről