Nimrod Performance: Genfből egyenesen az AMTS-re!

2016. március 01.

Átépített szuper sportautókból sem lesz hiány az idei AMTS-en, a legdrágább példányokból pedig ráadásul egy hazánkban tevékenykedő cég is hoz egy szép csokorral. Rögtön azután, hogy Genfben hivatalosan is bemutatták őket. A Nimrod Performance háza táján jártunk!

Dunaújváros sportautógyűjtőjét, Badert már meglehetpsen régről ismerhetjük. Még az idők kezdetén mi készítettünk vele először interjút egy siófoki rendezvény kapcsán, majd 2004-ben az ő akkori autóparkjával szerveztük meg Szeged első luxusautó kiállítását is. 2006-ban és 2007-ben pedig bizonyára kevesen vannak, akik ne emlékeznének a nevéhez fűződő Luxusautó Show-ra, mely során olyan neves gyártók és tervezők voltak Budapest vendégei, mint Pagani, Koenigsegg, vagy éppen a Mansory.

Sok víz lefolyt a Dunán, Baderrel pedig leginkább csak kisebb kiállítások kapcsán hallhattunk azóta, egészen 2014 tavaszáig, amikor először figyelt fel a nemzetközi sajtó a Nimrod Performance-re. A cég tevékenysége szerint a legmagasabb kategóriás gépjárművek - főként Ferrarik és Lamborghinik - minőségi átalakítására szakosodott, ezen belül saját példányok értékesítésére, vagy az ügyfeleik egyéni kívánalmainak megvalósítására a "hozott" anyagon.

Az immáron teljesen felépült dunaújvárosi bemutatóteremben és műhelyben egy héttel a Genfi Autószalon nyitása előtt jártunk. Ráadásul készíthettünk néhány kémfotót az idei felhozatal egy részéről, mely az Autó, Motor és Tuning Show keretei között idehaza is megcsodálható lesz!

A Nimrod Performance építései sokat fejlődtek a legelső debütálás óta, koncepcióban és minőségben egyaránt. Az egyedi designt maga Bader álmodja meg a gépekre, két év alatt pedig összeállt kezei alatt a csapat, akikkel mindezeket tökéletesen meg is tudja valósítani. Az autókhoz készülő egyedi, komplett bodykitek komoly tervezés és tesztelés eredményei, melyekhez részletes dokumentáció készül.

Az új kasztni-elemek és kiegészítők mindegyike - a szakmában "legnagyobb nevek" gyakorlatához hasonlóan - 100%-ig pillekönnyű karbonból készül, de a karbon bevonatot remekül alkalmazzák például a felnik és az utastér díszítésére is. A jól kitalált színárnyalatok elképesztően minőségi fóliázás eredményei (átfesteni valószínűleg egyébként sem akarna senki egy ilyen értékű autót), az belsőt pedig ízléses bőr és alcantara bevonatokkal teszik egyedivé.

Az idei demóautók egy Lamborghini Aventador, egy Ferrari 458 Italia és egy vadonatúj Ferrari 488 GTB hármasából állnak össze, melyek egyenként is magyar pénztárcával szinte felfoghatatlan, több százezer Eurós értéket képviselnek. Egészen hihetetlen volt őket bakokra téve, műhelykörülmények között látni. A végeredmény pedig Genf után közvetlenül az AMTS-en is megtekinthető lesz, március 18-20 között a Hungexpón, a Nimrod Performance standján!

Galériánkat itt tekintheted meg, még több infót az autókról, valamint a cégről az Autónavigátor cikkében olvashatsz!

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről