Az OSRAM felveszi a kesztyűt a termékkalózok elleni küzdelemben

2016. február 15.

A fogyasztók védelme érdekében, a világítástechnikai gyártócég egy önálló bizalmi programot fejlesztett ki, amely megvédi a vásárlókat a rossz minőségű másolatoktól. Az innovatív, kétlépcsős biztonsági ellenőrzés során a vásárlók meggyőződhetnek arról, hogy az általuk vásárolt lámpa eredeti OSRAM gyártmány-e, a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelve.

Biztonsági címke az olcsó hamisítványok kiszűrésére

Az eredeti OSRAM fényszórólámpa termékek és az olcsón előállítható másolatok között hatalmas különbségek vannak, annak ellenére, hogy kívülről megtévesztésig hasonlítanak egymásra. Ezért „Trust programot” indított útnak a gyártó, hogy a silány minőségtől és az idő előtti lámpa meghibásodásoktól megkímélje a járművezetőket. A program legfontosabb célja, hogy a xenon lámpák hitelességét az új csomagolás segítségével ellenőrizni lehessen. A fényszórólámpák csomagolásán lévő új biztonsági címke hiánya az első jele annak, hogy a lámpa hamisítvány. A címkén lévő kód egyértelműen hozzárendeli a csomagolást egy adott lámpához. A hologramos biztonsági címke és az integrált biztonsági sáv megnehezíti a hamisítók életét, ugyanakkor a fogyasztók számára garantálja a termék hitelességét. Az új csomagolásokkal folyamatosan kerülnek a termékek a hazai üzletekbe.

Hitelesség ellenőrzése 2. lépésben

További kétségek kizárása érdekében az OSRAM lámpák hitelességét online módon is lehet ellenőrizni. A Trust program honlapján a vásárlók a biztonsági címkén található hét számjegyből álló kódot az ellenőrző sávban megadhatják, vagy a csomagoláson feltüntetett QR-kódot egyszerűen beolvashatják a közvetlenül kapcsolódva az online ellenőrző eszköz felé. Ezt követően az ellenőrzés gombra kattintva megjelennek a kódhoz tartozó lámpa adatai. Amennyiben az adatok megegyeznek a megvásárolt lámpán található adatokkal, akkor a fogyasztó teljesen biztos lehet abban, hogy eredeti OSRAM lámpát vásárolt. Rendellenesség észlelése esetén, a honlap tájékoztatja a vásárlókat a teendőkről.

További információkat az OSRAM Trust program honlapján találsz: www.osram.com/trust

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről