Figyelem! Készpénzmentes vendéglátás az AMTS ideje alatt

2018. március 21.

A Hungexpo idei újításaként készpénzmentes (cashless) fizetési rendszert vezetett be a Vásárcsarnok teljes területén, mely az Automobil és Tuning Show 2018 rendezvényt is érinti. Ennek értelmében a rendezvényterület vendéglátóegységeiben készpénzzel nem, csak bármilyen bankkártyával, illetve Hellopay kártyával lehetséges fizetni.

Az új rendszer segítségével várhatóan sokkal kevesebb időt kell majd a büféknél sorban állással töltened, hiszen a fizetési folyamatot jelentősen lerövidíti a fesztiválokról ismerős cashless rendszer. A Hungexpo partnere az itthon számos rendezvényen bizonyított Hellopay, mely immáron 7 éve bonyolít készpénzmentes fesztiválokat, lásd például a VOLT, vagy a Balaton Sound.

Az AMTS ideje alatti zökkenőmentes étel-italvásárlás érdekében az alábbiakban röviden összeszedtük, amit az új rendszerről tudnod kell.

Hozd magaddal a bankkártyád!

Amennyiben rendelkezel saját bankkártyával, érdemes magaddal hoznod a rendezvényre, hiszen a büfékben, vendéglátóegységekben bármelyik bank által kibocsátott kártyájával tudsz fizetni. A terminálok elfogadnak mind PayPass / PayWave, mint hagyományos chip és mágnescsíkos kártyákat is.

Ha nincs bankkártyád, a megoldás a Hellopay kártya

Hellopay kártyát - amennyiben még nem rendelkezel ilyennel, például egy korábbi rendezvényről - a jegyed megvételekor a pénztárakban, vagy pedig a rendezvény területén felállított Hellopay pontokon (lásd alább) tudsz vásárolni. Az előre feltöltött kártyák 5.000, vagy 10.000 forintért válthatók, ebből 500 forint a kártya letéti díja, melyet a kártya visszaváltásakor visszakapsz.

Hogyan tölthetem fel a Hellopay kártyámat?

Ha lefogyasztottad az egyenleged a Hellopay kártyádról, a rendezvény területén található Hellopay pontokon töltheted újra a kártyád. A feltöltőpontokon mind készpénzzel, mind bankkártyával másodpercek alatt újra tudod tölteni a kártyád. A jól felismerhető Hellopay bódékban gyakorlott pénztárosok állnak a szolgálatodra.

Így néz ki egy Hellopay feltöltőpont, ahol a Hellopay kártyádra pénzt tehetsz

Hol találhatók Hellopay pontok a rendezvény területén?

A rendezvény területén összesen 5 Hellopay feltöltőpontot találsz az AMTS ideje alatt. Kettőt a passzázson, egyet az "A" pavilon Nagyszínpad felőli oldalán, egyet az "F" és "G" pavilonok átjárójában, egyet pedig a "C" pavilonban. Az alábbi térkép segít a tájékozódásban!

Hellopay feltöltőpontok az AMTS 2018 területén (kattints a nagyításhoz!)

Hogyan válthatom vissza a Hellopay kártyámat / egyenlegemet?

A kártyát és / vagy a rajta megmaradt egyenleget visszaváltani a rendezvény nyitvatartási ideje alatt, a Hellopay pontokon lehetséges. Amennyiben ezt nem teszed meg, az egyenleget még 180 napig visszaválthatod róla a HelloPay Visszaváltó pontban (1051 Budapest, Vörösmarty tér 5.), vagy a rendezvényt követően a HelloPay elfogadóhelyek bármelyikén le is vásárolhatod. További infókat minderről ezen az oldalon találsz!

Csak a vendéglátást érinti a készpénzmentesség?

Igen, a Hellopay rendszer kizárólag a Hungexpo büféit és vendéglátóegyégeit érinti a rendezvény ideje alatt. Az AMTS összes többi szolgáltatása (Drift taxi, Off-road taxi, vásárlás az AMTS kiállítóinál stb.) továbbra is fizethető készpénzzel!

A Hellopay rendszeréről és működéséről bővebben az AMTS házirendjében olvashatsz.

Találkozunk március 23-25. között a Hungexpón - bankkártyád - vagy Hellopay kártyád - ne felejtsd otthon! ;)

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről