Belépőjegyek / online vásárlás

Ne habozz, vásárold meg jegyed most, február 28-ig akciós árakon!

Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így amellett, hogy pénzt spórolsz, még a sorban állást is elkerülheted! Ne késlekedj, kattints - az online vásárláshoz csak egy bankkártyára lesz szükséged!

Jegyvásárlás

2018. FEBRUÁR 28-ig (online)

Teljes árú jegy (felnőtt) 3.500 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt) 2.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 8.500 HUF
6 éves kor alatti látogatóinknak: Ingyenes!

2018. Február 28. után

Teljes árú jegy (felnőtt) 4.000 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt) 2.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 9.500 HUF
Kedvezményes belépőjegy a helyszínen 2018-as Carstyling.hu klubkártyával: 3.000 HUF
6 éves kor alatti látogatóinknak: Ingyenes!

Eddig vásárolhatsz még kedvezménnyel:

Tudnivalók vásárlás előtt

A jegyedről

Belépőjegyeink a rendezvény bármely napjára érvényesek, viszont a rendezvény teljes ideje alatt csak egyszeri belépésre használhatók fel.

Fizetési lehetőségek

Jegyedet bankkártyával vagy SZÉP kártyával vásárolhatod meg az OTP bank jól ismert fizetőkaouján keresztül, amely a legtöbb ismert kredit- és hitelkártya típust elfogadja.

Jegyvásárlás

* egy klubkártya a teljes hétvége alatt összesen egy alkalommal, egy darab felnőtt belépőjegy vásárlására használható fel. A kedvezmény nem vonható össze a családi jegy által nyújtott kedvezményével. Klubkártya kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható, elővételben nem!

Gyakran ismételt kérdések

A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kiníomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!

Kedvezményes jegyvásárlás

Hátralévő idő:

Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy átépített Audi TT Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Partnerek


Csatlakozz hozzánk!


Ne maradj le semmiről