Miss amts szépségverseny

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

A Miss AMTS története

A Miss AMTS idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre, idén azonban megreformált keretek között. Ha eddig nem hallottál még a versenyről, most eljött az ideje!

Hazánk legnagyobb autóshow-ja, az AMTS szépségversenye 2010-ben debütált, akkoriban még Miss Carstyling néven. A rendezvény növekedésével együtt a program nívója is nemzetközi szintre emelkedett, amire Európa egyik legnagyobb autóshow-ja, a német, Tuning World Bodensee szervezői is felfigyeltek. A Miss AMTS győztese automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronáért!

A hazánkban fotózott Miss Tuning verkfilmje, magyar feliratokkal

Miért jelentkezz a versenyre?

A Miss AMTS Top 3 helyezettje rengeteg értékes nyereménnyel és további munkalehetőségekkel gazdagodhat, köztük egy 1 éves elektromos autó használattal, külföldi szépségversenyre való kijutási lehetőséggel, több mint 200 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal és egész éves fizetett együttműködéssel, hogy csak pár dolgot említsünk.

Érzed magadban a vágyat, hogy részt vegyél egy nagyszabású szépségversenyen? Nem félsz hatalmas tömeg előtt szerepelni, szereted a rivaldafényt, az utazást, na és persze a legmenőbb autócsodákat az egész világról? Akkor itt a helyed! A Miss AMTS nem egy hagyományos szépségverseny, itt nem kell nádszálvékonynak lenned, hosszú lábakkal vagy épp a világbéke fontosságára felhívni a figyelmet. Mi igazi hús-vér nőket keresünk, akiknek van véleménye és tudják, hogy mit akarnak az élettől! Azonban számunkra is nagyon fontos a szép, igényes külső megjelenés, a tanultság és legalább az angol nyelv ismerete. Persze nagyon örülünk neki, ha pluszban még az autókról is tudsz egyet s mást, de ez abszolút NEM alapfeltétele a jelentkezésnek. Tudjuk, hogy a szépség relatív, így nálunk tényleg az összképen lesz a hangsúly és igyekszünk majd titeket minél jobban megismerni, hogy olyan ember fejére kerüljön a korona, aki minden szempontból a legjobban megérdemli azt. A győztes mellett azonban, 2 udvarhölgyet és a közönségdíjast is jutalmazni fogjuk és egész évben ez a 4 lány fogja képviselni az AMTS-t.

A verseny menete

Kérjük alaposan nézd át az alábbi időpontokat és csak akkor jelentkezz, ha biztosan részt tudsz venni minden eseményen! Sajnos, ha valaki nem tud megjelenni az alábbi időpontokon az automatikus kizárást von maga után.

 1. Online jelentkezés: 2022. január 8. – 2022. április 8.
 2. Élő válogató és gálaest: 2022. április 13.
  (Itt kerül kiválasztásra a Top 15 lány)
 3. Felkészítő napok
  • portfólió készítés: 2022. április 29.
  • online szavazás kezdete: 2022. május 2.
  • koreográfia betanulása: 2022. május 26.
 4. Döntő: 2022. május 27-29.
  (A döntő 3 napon keresztül fog tartani az AMTS ideje alatt, a részvétel mindhárom nap KÖTELEZŐ!)

Ne habozz, jelentkezz még ma! Regisztrálni az alábbi form kitöltésével tudsz, pár adat kitöltésével és fotók csatolásával. (Nem szükséges profi fotókat csatolni.)

További Miss AMTS információk: facebook, instagram

Videók a korábbi évek versenyeiről

Miss AMTS összefoglaló 2018-ból

Miss AMTS összefoglaló 2017-ből

Miss AMTS összefoglaló 2016-ból

Miss AMTS összefoglaló 2015-ből

Miss AMTS összefoglaló 2013-ból

Miss AMTS összefoglaló 2012-ből

Miss Carstyling összefoglaló 2011-ből

További részletekért figyeld híreinket!

Kedvezményes jegyvásárlás


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről