Hungarian stunt riding championship (HSRC)

Stunt Riding, mint sport. Mi is az?

A világ talán leglátványosabb technikai sportjáról beszélünk. Mi lehetne jobb egy olyan versenynél, amit a nézők szinte testközelből figyelhetnek, láthatnak minden történést a pályán, érezhetik a gumik illatát, érezhetik a levegő rezgésében a teljesítményt!

A Stunt Riding sportág nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzők gyakorlatilag ezeket az akrobatikus elemeket fűzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak, akik a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minőségét értékelik.

Folyamatos Streetfighter Show!

Aki leginkább a motoros programokért látogatja az Autó, Motor és Tuning Show-t, idén sem marad extra élmények nélkül: a rendkívül látványos motorsport gyakorlatilag folyamatos streetfighter show-t jelent, melyet betétprogramként profi freestyle motocross bemutatók tarkítanak majd!

Ízelítő: AMTS HSRC 2013!

Ízelítőként egy Kunmadarasi forduló összefoglalója!

Mit várhatunk egy ilyen versenyen?

Spéci motorokat, sok technikai finomsággal, látványos trükköket minden mennyiségben, több fordulóban, sokszor már már a fizika határait súroló kivitelben. Van ami kötelező, van ami bestrick, van ami szabadon választott és van ami szuperfinálé!

További információkért figyeld híreinket!

Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről