GymkhanaDrift Verseny és Show!

Immáron tizedik éve, hogy hagyományosan az AMTS keretei között kerül megépítésre a GymkhanaDrift Aréna. Az azonban, amit idén a show külterén láthatunk, egy cseppet sem lesz hagyományos. SŐT!

2024 ismét új látványosságot hoz az AMTS arenalindús programjai közé, mely borítékolhatóan sokak tetszését elnyeri majd. A tempós drift már 2019-ben visszaköltözött az "A" pavilon melletti területre, idén pedig ismét megújult formában, vadonatúj pályával, elemekkel és programokkal mutatkozik be a gumifüstre éhes közönségnek!

A program szervezői állítják, hogy kis túlzással, de az AMTS történetében most először lesz jobb kint, mint bent. A Drifted csapata már megszokta, hogy esőben, hóban, dupla zokniban tartja az "A" pavilon melletti Drift Arénában a műsort, de az idei más lesz, mint az eddigiek! Új pilóták, Új technika, nagyobb küzdelmek!

II. AMTS Park Drift Kupa

Az AMTS második Park Drift Kupája merőben kiélezettebb versenyt hoz, mint amit az eddigiekben láthatott kint a nagyérdemű. A szervezők most a pénteki gyakorlától teszik függővé a szombati verseny szabályzati megoldásait, tehát minden egyes körnek, minden molekulányi elégett guminak komoly tétje van!

Ez pedig még nem minden: pénteken egy, hétvégén pedig napi két alkalommal a Markom Racing pilótái égetik fel a betont, a tőlük megszokott színvonalas drift show keretei között. Ne maradj le semmiről, foglald el már időben a helyed a lelátón! 

Drift Taxi is lesz!

Gyere és ülj be Te is az autókba! Elővétel esetén 8000Ft a 2 kör, a helyszínen 8500Ft!
Érdeklődni a [email protected] email címen tudsz.

Tekintsd meg az előző évek összefoglalóit!

Gymkhana AMTS 2019

Gymkhana AMTS 2018

Gymkhana AMTS 2017

Gymkhana AMTS 2016

Gymkhana AMTS 2015

Gymkhana AMTS 2014

Gymkhana AMTS 2013

Gymkhana AMTS 2013 Ken Block-kal!

Gymkhana AMTS 2012

És ez még nem minden: idén ismét komoly meglepetésekkel készülünk e téren, érdemes lesz rákészülni!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről