Premium Car Design

A kiállító adatlapja


Premium Car Design
Tuning | A pavilon / 60


Cégünk, a PREMIUM CAR DESIGN Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a prémium- és luxusautó tulajdonosok számára Magyarországon teljesen egyedülálló módon az igényes, professzionális tuning lehetőségét nyújtsa. www.premiumcardesign.hu

Forgalmazott márkákAz AC Schnitzer márka évtizedek óta egyet jelent az igényes, magas színvonalú BMW átépítésekkel. A világ legkeresettebb BMW tuning márkájaként stílust teremt, irányt mutat a BMW tuningolásban.

A szlovén kipufogó fenomén a legkülönlegesebb autókra gyárt kipufogó rendszereket. Ferrari, M-es BMW, AMG Mercedes kipufogó rendszereket találunk ennél a márkánál a legmagasabb szinteken.

A kimondottan Mercedes-Benz, Smart és Maybach márkákra specializálódott tuningcég a világ vezető tuningkomplexuma. Az évtizedek óta tapasztalható magasfokú minőség kifizetődőnek bizonyult a Mercedes vásárlók körében.

Az egyedileg, kézzel készített Eisenmann kipufogó dobok a legmagasabb szintű minőséget képviselik a sportkipufogók világában. Jól mutatja ezt az is, hogy az Eisenmann hosszú évek óta a Porsche AG hivatalos kipufogó beszállítója.

A Volvo specialista szinte az összes jelenleg futó modell számára kínál tuning opciókat. Teljesítménynövelés, optikai tuning, ültetések és szép felnik várják a Volvo tulajdonosokat.
Hofele-Design
premiumcardesign.hu/audi

27 év tapasztalat a VW konszern autóinak (Audi, Volkswagen, Porsche) tuningolása terén. A Hofele-Design emellett a Volkswagen AG hivatalos elektronikai fejlesztésekért felelős partnercége.

A Range Rover, Bentley, Jaguar, Jeep és Aston Martin tuning specialista Kahn Design ma már nem csak szebbnél szebb felniket készít a luxusautó tulajdonosok számára, hanem komplett optikai tuningokat, kipufogó rendszereket és egyedi belsőket is.

Az egzotikus autók és luxusgépjárművek tuningmestere. A Mansory márkanév a tuning világán belül az abszolút csúcsot jelenti. Szinte nincs olyan drága, igazi luxusautó vagy exkluzív sportkocsi, amit a Mansory ne venne kezelésbe.

Német precizitással nyúl a Novitec a világ talán legkülönlegesebb sportkocsi márkáihoz, a Ferrarihoz (Novitec Rosso) és a Maseratihoz (Novitec Tridente). Újdonság a (Novitec Torado), amely mostantól a Lamborghini tuningot fémjelzi.

A kezdetben BMW-k optikai tuningolásával foglalkozó Prior Design igazi nagy tuningcéggé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt. Átépítő programjukban ma már megtalálhatóak az Audi, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Lamborghini, Maserati, Jagua

A Techart cég az elsők között adta a fejét a Porsche típusú gépjárművek tuningolására és mára a legkeresettebb tuning cégek között jegyzik. Ez elsősorban annak az évtizedek óta megszerzett szaktudásnak köszönhető, amely jellemzi a

A Mercedes-Benz tuning specialista a legkiválóbb szakemberek segítségével fejleszti aerodinamikai elemeit és motortuningjait. A kimondottan AMG specialista, akár +300 LE-t is elő tud csalogatni egy-egy motorból.
 
 

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


LÉGY A PARTNERÜNK!


Kedvezményes jegyvásárlás:AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről