Premio Abroncs és Autószervíz (a Goodyear csoport tagja)

A kiállító adatlapja


Premio Abroncs és Autószervíz (a Goodyear csoport tagja)
Szervíz- és bemutatótermi berendezések | A pavilon / 325


1996 óta állunk rendelkezésre személyre szabott megoldásokkal gumiabroncsok, felnik tekintetében. Teljes körű autószervíz hálózatunk Magyarország mellett, további 10 európai országban, több mint 500 Partnerünkkel várja Önt. www.premio.hu

Forgalmazott márkákSzámtalan teszt. Egyetlen válasz: Goodyear. Ez az a minőség, amelyre számíthat: Az elmúlt öt évben a Goodyear nyári, téli és négy évszakos gumiabroncsait tesztelték független, európai gumiabroncs magazinok – kiváló eredményekkel.

Megbízható gumiabroncsok - A több mint 100 éves versenytapasztalat és napjaink újításai teszik kiemelkedővé a Dunlop gumiabroncsait. A vezetés megszállottjainak elkötelezetten dolgozunk, mivel a vezetés igazi szenvedélye lakik a mi szívünkben is.

A Fulda a Goodyear csoport büszke tagja, és egyike a legnépszerűbb abroncsmárkáknak a német gépkocsivezetők körében.

Ha Sava gumiabroncsot vásárol, biztos lehet benne, hogy jó minőséget választott; olyan minőséget, melynek európai gyökerei vannak, és a Goodyear technológiáján alapszik. A Sava minőség ésszerű áron kapható, és kiváló teljesítményt nyújt

A Debica a legnagyobb gumiabroncsgyártó cég Lengyelországban, a Goodyear csoport tagja. Termékei között szerepelnek autógumi-abroncsok, terepjáróabroncsok, és mezőgazdasági gépekre való abroncsok is.
 
 

AMTS ONLINE EDITION

Készülj, mert december 29-én egy nagyszabású online show keretében intünk be a járványnak. Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről