Duna Autó Zrt.

A kiállító adatlapja


Duna Autó Zrt.
Autó | G Pavilon / 15


Duna Autó - 30 éve az utakon; 18 márkakereskedés 21 márkaszerviz 1 helyen: Óbudán

Forgalmazott márkák


Cupra

A legfiatalabb márka a Duna Autó Zrt. portfóliójában.

A Dacia a Renault csoport tagjaként annak minden tervezési és gyártási tapasztalatát megkapta, ezért modellválasztékunk tartós és megbízható.

Budapesten egyedülállóan teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtunk Fiat modellekre, és a csoport legtöbb tagjára is, személyautókra és haszongépjárművekre egyaránt. Modern, tetszetős és az olasz életérzést sugalló szalonunkban várjuk Önt!

Honda márkakereskedésünk az egyik legnépszerűbb mind közül, ami azt is elárulja, hogy minden keresett modellt megtalál nálunk.

2013 márciusában kapta meg a Duna Autó Zrt. a Hyundai márkakereskedői és márkaszerviz jogokat, ezzel a koreai gyártó a 13. márka lett a Duna Autó Zrt. palettáján, ezzel cégünk a Hyundai magyarországi előretörésének egyik fontos letéteményese.
Kamaz

Magyarországon is nagy hagyománya van a KAMAZ teherautóknak. 1990 előtt a kategória szinte egyedüli autójaként fordult elő a hazai piacon, de 1990 után is többször választották munkaeszközként.

Kia márkakereskedésünkben minden népszerű személygépjármű modell megtalálható, a felszereltségek széles skálájával ellátva. Választékunkban nem csak a hagyományos, de az elektromos autók is helyet kaptak. Látogasson el a Duna Autó Kia szalonjába!

A több mint két és fél évtizednyi szakmai tapasztalattal rendelkező óbudai multibrand márkakereskedés és szerviz számára izgalmas kihívás volt a régi, jól ismert márka újbóli bevezetése.

Több évtizede foglalkozunk gépjárművek értékesítésével és javításával. Piacvezető MITSUBISHI képviseletként teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek, legyen szó akár autó értékesítéséről, szervizeléséről, vagy vizsgáztatásáról.

Magyarországon a Duna Autó értékesíti a legtöbb Nissan gépjárművet, és rendelkezik a legnagyobb szervizügyfélkörrel.

Magyarország egyik legnagyobb, Blue Box rendszerű Peugeot Márkaszalonjában mutatjuk be az autók széles palettáját. Magas színvonalú, modern technológiával ellátott 8 állásos márkaszervizünk áll ügyfeleink rendelkezésére.

A Renault márka ígérete ügyfelei számára, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a mindennapokat könnyebbé és élvezetessé tegye, teret engedve az élet iránt érzett szenvedélynek minden nap.

Megújult, korszerű Seat szalonunkban a márka legtöbb modellje várja szeretettel új gazdáját. Felkészült és tapasztalt értékesítőink lesznek az Ön segítségére, hogy megtalálja a leginkább Önhöz illő modellt.

A Škoda márkát kezdetekkor a biciklikről, később kevés motorkerékpárjukról ismerhettük meg. Manapság pedig az egyik legnépszerűbb autómárka – főleg, ha flottáról beszélünk.

Cégünk a legsikeresebb Subaru Márkakereskedés és Márkaszerviz Magyarországon. A 30 év során több mint 300 db új Subaru talált nálunk gazdára, szervizes ügyfeleink száma pedig 1000 felett van.

„A Suzuki motorja az ember” – A Suzuki fő működési értéknek az ügyfél igényeire szabott, kimagasló minőséget tekinti. Ennek érdekében a legjobb szakemberek dolgoznak azon, hogy Ön minőségi és megbízható gépjárműbe szálljon be.

Márkakereskedésünk, a Duna Autó Volvo több ezer elégedett és visszatérő ügyféllel büszkélkedhet, akik nem csupán autót vásároltak vagy szervizeltettek nálunk, hanem abban az extra élményben is részesülhettek, amit a Volvo nyújt ügyfeleinek.
 
 

AMTS ONLINE EDITION

Készülj, mert december 29-én egy nagyszabású online show keretében intünk be a járványnak. Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről