Duna Autó Zrt.

A kiállító adatlapja


Duna Autó Zrt.
Autó importőr / kereskedés | G pavilon / 13


19 márkakereskedés 24 márkaszerviz és az ország legnagyobb elektromos és hibrid autókínálata 1 helyen: Óbudán A Duna Autó szakértői az új autó vásárlásához szükséges tanácsadástól, a szervizeken és biztosítási ügyintézéseken át a gépjárműbérlésig, minden autós kérdésben tudnak segíteni.

Forgalmazott márkákA legfiatalabb márka a Duna Autó Zrt. portfóliójában.

A Dacia a Renault csoport tagjaként annak minden tervezési és gyártási tapasztalatát megkapta, ezért modellválasztékunk tartós és megbízható.

Budapesten egyedülállóan teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtunk Fiat modellekre, és a csoport legtöbb tagjára is, személyautókra és haszongépjárművekre egyaránt. Modern, tetszetős és az olasz életérzést sugalló szalonunkban várjuk Önt!

Szervizkönyves, többségében garanciával rendelkező, magyarországi autók értékesítése mellett, akár hitellel terhelt autók készpénzes felvásárlásával, beszámításával is foglalkozunk.

Honda márkakereskedésünk az egyik legnépszerűbb mind közül, ami azt is elárulja, hogy minden keresett modellt megtalál nálunk.

2013 márciusában kapta meg a Duna Autó Zrt. a Hyundai márkakereskedői és márkaszerviz jogokat, ezzel a koreai gyártó a 13. márka lett a Duna Autó Zrt. palettáján, ezzel cégünk a Hyundai magyarországi előretörésének egyik fontos letéteményese.

Kia márkakereskedésünkben minden népszerű személygépjármű modell megtalálható, a felszereltségek széles skálájával ellátva. Választékunkban nem csak a hagyományos, de az elektromos autók is helyet kaptak. Látogasson el a Duna Autó Kia szalonjába!

Több évtizede foglalkozunk gépjárművek értékesítésével és javításával. Piacvezető MITSUBISHI képviseletként teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek, legyen szó akár autó értékesítéséről, szervizeléséről, vagy vizsgáztatásáról.

Magyarországon a Duna Autó értékesíti a legtöbb Nissan gépjárművet, és rendelkezik a legnagyobb szervizügyfélkörrel.

Magyarország egyik legnagyobb, Blue Box rendszerű Peugeot Márkaszalonjában mutatjuk be az autók széles palettáját. Magas színvonalú, modern technológiával ellátott 8 állásos márkaszervizünk áll ügyfeleink rendelkezésére.

A Renault márka ígérete ügyfelei számára, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a mindennapokat könnyebbé és élvezetessé tegye, teret engedve az élet iránt érzett szenvedélynek minden nap.

Cégünk a legsikeresebb Subaru Márkakereskedés és Márkaszerviz Magyarországon. A 30 év során több mint 300 db új Subaru talált nálunk gazdára, szervizes ügyfeleink száma pedig 1000 felett van.

„A Suzuki motorja az ember” – A Suzuki fő működési értéknek az ügyfél igényeire szabott, kimagasló minőséget tekinti. Ennek érdekében a legjobb szakemberek dolgoznak azon, hogy Ön minőségi és megbízható gépjárműbe szálljon be.

Márkakereskedésünk, a Duna Autó Volvo több ezer elégedett és visszatérő ügyféllel büszkélkedhet, akik nem csupán autót vásároltak vagy szervizeltettek nálunk, hanem abban az extra élményben is részesülhettek, amit a Volvo nyújt ügyfeleinek.
 
 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos SEAT Leon ST FR, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről