Finishben a Leon FR: lassan összeáll az AMTS 2023 nyereményautója!

. .

Lassan összeáll a kép - immáron az utolsó napjához érkezett az AMTS idei nyereményautójának épülése. Még bőven van dolog a SEAT Leon ST FR háza táján, de már nagyon is látszik az a bizonyos fény az alagút végén. Nézzük, mi történt a harmadik napunkon a Westendben!

Immáron teljesen kifehéredett a gép orra, a hátsó fertály megkapta az ezüstszínű árnyalatot, a nap végére pedig már a dekor narancsa is megvillant az autó oldalán. 

Villfény professzionális csapata idén az APA fóliáival dolgozik, a design pedig számos apró trükköt és dekorelemet is tartalmaz, amelyeket egy részét csak közelről fedezhetik majd fel a nézelődők.

Jelzésértékű, de mégis nagyon ütős: a Maxton Design típushoz gyártott spolierszettjének első eleme már fel is került az autóra, hihetetlen, hogy egy ilyen kis elem mennyit tud dobni az összképen!

Már be is kerültek az egyedi, 3D-nyomtatott rácsok a csomagtér takarólemezébe. Háttérben az Audison kompakt erősítői - a pakolási kapacitásból semmi sem vész el!

Ezt láthatjuk a lemezt felnyitva: az OSRAM szivargyújtóról működő kompresszora és elakadásjelzője mellé a gyári eszközök is befértek, természetesen minden tökéletesen rögzítve. 

A Hertz mélynyomók mellett helyükre kerültek az Audison hangszórói is. Délután a Grandvoice csapata beröffentette a rendszert, annyi biztos, hogy még rendesen nem becsukható ajtók mellett is brutálisan jól szól.

Bara Laci is befutott végre, ráadásul az összes üléssel és az oldalkárpitokkal együtt! Az elmúlt napokban 14 órákat dolgoztak - a feladat nehézsége miatt most főként a műhelyben - hogy minden kész legyen időre. A minőség szokás szerint pazar, a két fejtámla híján pedig komplett a beltér is.

Nem spóroltunk a legapróbb kiegészítőkön sem: az autó a minőségi, német Plexiclick láthatatlan rendszámtartóit kapta, így a bumszli fekete keretek már nem rondítanak bele a letisztult összképbe.

A nap végére felkerült a hátsó diffúzor is. Mivel a Maxton ehhez a típushoz nem gyárt ilyen alkatrészt, a német RIeger Tuning kínálatában találtunk egy, a szett többi részéhez egyébként tökéletesen passzoló, szintén TüV-ös elemet, a BG Tuning World jóvoltából.

Az elkészült nyereményautó február 6-án, hétfőn reggel mutatkozik be a sajtó képviselői számára. Kövesd youtube-csatornánkat, mert élőben is közvetítjük majd, emellett pedig egy nagy meglepetéssel is készülünk ;) Addig is, ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban!

Idén is rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, valamint az MG két új modellje, a háttérben pedig a Das Weltauto részlege, akik egy remek aktivitással várják a lágotatókat

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet - több más AMTS relikvia, valamint akciós csomag mellett - most akár a Westendben is megvásárolhatod kedvezményesen az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, sőt, most még egy ajándék kulcstartót is kapsz mellé ajándékba! 

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 6-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban az első két nap képeit találod. 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről