Már épül az AMTS 2023 nyereményautója a Westendben - nézd meg Te is élőben!

. .

Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése melyet akár Te is megnyerhetsz! A tavalyi évhez hasonlóan, a helyszín ismét a Westend szívében található Millennium udvar, ahol a mai naptól kezdve egészen február 6-ig követheted élőben a SEAT Leon ST FR átalakulását, melyet március 17-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkút helyén).

Az építést idén is hosszas előkészületek, valamint egy éjszakába és esőbe egyaránt nyúló standépítés előzte meg, mely során minden szükséges kellék a helyére került a jól ismert Millennium udvarban. Az autó ezúttal is egy speciális emelvényen építjük át, melyre a Carstyling.hu forgószínpadáról kölcsönvett rámpák segítségével imádkoztuk fel a gépet. 

Még majdnem gyári állapotban


A SEAT nyereményautó az AMTS első családi építése és egyben a legfiatalabb, legjobban felszerelt jármű is, ami a csapat kezei közé került. A méretei igencsak szokatlanok a rögtönzött, szűk "műhelyben": rendesen betölti a színpadot, igencsak logisztikázni kell, hogy az időnként akár féltucatnyi, lelkes szerelőcsapat elférjen körülötte.

Életkép a munkálatokról

A munkálatok már korán reggel megkezdődtek az autó szétszedésével, valamint felkészítésével a tuning alkatrészek és a hifi-multimédia installáció, na és persze az új belső beépítésére. A 2018-as évjáratú kombit a Das Weltauto kínálatából szereztük be, ami nem csak tökéletes műszaki állapotot, de 1 év teljes körű garanciát is biztosít majd a szerencsés nyertesnek. Természetesen, ettől függetlenül a gyári elemek közül számos kopó alkatrészt kicserélünk, hogy a majdani nyertes minden tekintetben felújított géppel róhassa majd az utakat. A különség azonban érezhető: az utastérnek gyakorlatilag "új autó" illata van, a szétszedési folyamat pedig bármilyen fennakadás nélkül, villámgyorsan lezajlott - pedig e téren, idősebb autóknál már láttunk épp elég meglepetést.

Sámpi látását az OSRAM fej- és nyaklámpája  támogatta :)

A mai nap folyamán az autó komplett belseje kiürült, hogy a  Grandvoice csapata nekiláthasson a Hertz termékekből összeálló hifi installáció kábelezésének. A Leon már gyárilag pótkerék nélkül, gumijavító-szettel érkezik, a helye viszont tökéletes alap egy mélynyomónak - mindezt a szuper kompakt méretű MacAudio BLK erősítőkkel kombinálva garantáltan egy deciliterrel sem csökken a csomagtér űrtartalma.

Igen, az erősítők csupán ekkorák!

Az AMTS hivatalos fényezőmestere, Gengeliczky Jani még az építést megelőző hetekben kijavította az apróbb felverődéseket és hibákat, tökéletes állapotban átadva a terepet fóliás brigádnak. A telepítést természetesen idén is személyesen Szebeni Józsi és a Vill-Fény csapata végzi, alapanyagok terén pedig az APA fóliái kerülnek az autóra, az AH Fólia kínálatából.

Az alaphelyzetben ezüst színben pompázó kasztni vasárnap egyedi, háromszínű bevonatot kap. Ezek közül az építés főtámogatója, a Toyo Tires égisze alatt készülő dekorból már kaphat egy kis szín-ízelítőt mindenki, aki kilátogat a helyszínre.

A dekorral idén biztosan bőven lesz feladata a Vill-fény csapatának

A mai nap a külső terén is csak a csupaszításról szólt: minden létező alkatrész lekerült, ami a fóliázás útjába állhat, a doblemezek, kilincsek, tükrök, sárvédők, lökhárítók és egyéb kiegészítők már az autó mellett várják sorsukat. Bara Lacit ma csak egy röpke órára láttuk, berendezkedett, majd elviharzott a kormánykerékkel. Holnaptól azonban már a helyszínen dolgozik a komplett új bőrbelsőn.

Az építést idén is a Milwaukee professzionális szerszámaival végezzük

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Idén is rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, valamint az MG két új modellje, a háttérben pedig a Das Weltauto részlege, akik egy remek aktivitással várják a lágotatókat

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet - több más AMTS relikvia, valamint akciós csomag mellett - most akár a Westendben is megvásárolhatod kedvezményesen az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, sőt, most még egy ajándék kulcstartót is kapsz mellé ajándékba! 

Szokás szerint egy mini-autókiállítás is helyet kapott a Westendben: az MG HS modellje csak néhány hete debütált itthon

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 6-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban az első nap képeit találod. 

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről