AMTS 2022: kedvezményes Early Bird jegyek február 28-ig!

. .

Ne maradj le a kedvezményes belépőidről: már csak néhány napig, február 28-án éjfélig vásárolhatsz Early Bird jegyet az idei AMTS-re, mellyel akár fődíjunkat is megnyerheted!

A hosszú téli pihenő után, hamarosan újra a benzingőzé lesz a főszerep a teljesen felújított Hungexpón: május 27-29. között újra megnyitja kapuit hazánk legnagyobb autóshowja, az Automobil és Tuning Show, melyre színvonalas nemzetközi felhozatallal és számos izgalmas, új programmal készülünk Nektek!

A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolunk ki látogatóink között. Ezúttal egy különleges Mazda MX-5 Roadster a tét, melyet akár Te is megnyerhetsz, ha felnőtt, VIP vagy családi belépőt vásárolsz az AMTS-re. Ha még nincsenek meg a jegyeid, érdemes most beszerezned őket!

Innentől pedig érdemes lesz követni a híreinket, vagy ha még nem tetted meg, feliratkozni az AMTS közösségi csatornáira (facebook, instagram, youtube), hiszen rengeteg meglepetés vár majd a rendezvényen, melyekről először ezeken keresztül értesülhetsz!

Hamarosan találkozunk! ;)

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről