AMTS 2021 - Mini Cooper Coupe élő autóépítés #4

. .

Elérkeztünk az AMTS Bemutatóterem fennállásának utolsó napjához és - annak ellenére, hogy ilyen hosszú ideig még sohasem készült nyereményautónk - büszkén jelenthetjük, hogy néhány utolsó simítást leszámítva megvagyunk az idei géppel!

Az AMTS történetében először saját bemutatótermet nyitottunk, mely egy teljes hónapon keresztül várja az autórajongókat a Lurdy Ház földszintjén. A csaknem félezer négyzetméteres üzlethelységben, folyamatosan cserélődő járműpark formájában egy mini-autókiállítást is megtekinthettek az érdeklődők a show tematikáiból, valamint belépőjegyet is vásárolhattak a helyszínen, mellyel akárki megnyerheti a sportos színekben pompázó kis sporkupét.

A legutóbbi bejelentkezésünk óta eltelt napok legfőbb projektjét a Prior Design exkluzív widebody-kitjének alakítgatása jelentette. Habár prémium alkatrészekről van szó, mint tudjuk, spoilerszettek esetén szinte soha nem stimmel semmi elsőre, nem volt kivétel ez alól ez a készlet sem.

A munkában Orosz Laci barátunk segített nekünk, aki már több nyereményautónk szettjével tett csodákat: két napig faragta-csiszolta-ragasztotta a szett elemeit a tökéletesen passzos, makulátlan végeredményig, majd ezt követően Gengeliczky Jani műhelyébe kerültek az elemek, hogy a felrakásra szánt antracitszürke fóliával hangra azonos fényezéssel lássa el őket. Sikerült is neki ;)

Időközben megérkezett a gyári sportverzió középső kivezetésű kipufogója (a Prior Design szettjén ide van betervezve a nyílás, az autón eredetileg jobb oldalon volt a kidörgő), valamint az új féktárcsák is, amik Patriknak köszönhetően gyorsan a helyükre is kerültek.

Külön meglepetéseket tartogatott a hátsó ködlámpa / tolatólámpa párosa, ami a sportosabbik verzión - amihez a szett is készült - természetesen totálisan más, mint az alapmodellen. A dolog szépsége, hogy bontottan beszerezni gyakorlatilag lehetetlen ezt a két fényforrást, így vadi újakat integráltunk a hátsó lökhárítón erre a célra kialakított nyílásokba.

Időközben a Villfényes srácok sem tétlenkedtek. A kasztni az elmúlt két hét során szépen, komótosan megkapta a SAFEX APA Solid Red matt élénkpiros és KPMF Matt White matt fehér borítását, számos alkatrészt pedig home office-ban húztak be, a fentiek mellett KPMF Welsh Slate fóliával.

Múlt hét végére Bara Laci is villantott. Az egyik ülés már majdnem kész állapotban került vissza a bemutatóterembe, a műszerfal több eleme, valamint az ajtók belsejének felületei pedig szintén igényes bőrbevonatot kaptak. 

Nem utolsósorban pedig megérkeztek az OSRAM csúcsminőségű termékei is, melyekkel minden létező gyári fényforrást helyettesítünk a Miniben. A nyereményautó mellé ráadásul egy BATTERYstart200 gyorsindítót, egy szintén saját akksival rendelkező, újratölthető TYREinflate 2000 légkompresszort és egy LEDguardian ROADflare Signal V16 intelligens elakadásjelző berendezést is felajánlottak.

Sámpinak és a Grandvoice Audio csapatának köszönhetően összeállt teljesen az utastér, még egyetlen bőrözött elemre várunk a csomagtartóba Bara Lacitól és készen is vagyunk teljesen.

A végső simításokat - egy hajnali 3-ig tartó éjszakazás után - a mai napon fejezik be a Villfényesek a dekoráción, majd hivatalosan is bemutatkozhat a nagyközönség előtt a Mini Cooper Coupé.

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a Lurdy Házban is megvásárolhatod az építés és a kiállítás ideje alatt, ha éppen arra jársz és egy ajándék AMTS kulcstartót is kapsz mellé ajándékba!

A jegyetek megvan már az AMTS-re? Akár itt is megvásárolhatjátok hoszteszeinktől, ráadásul a Lurdyban egy 15 éves jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz mellé ajándékba!

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. Az egy hónapon keresztül üzemelő AMTS Bemutatóteremben ennek megfelelően klasszikus, versenysport, szalonautó, offroad és természetesen tuning vonalon is számos vasat láthattok kiállítva, melyek 2-3 naponta cserélődnek, egészen egy hónapon keresztül. Üzletünk látogatása természetesen mindenki számára ingyenes!

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen június 23-ig tekintheted meg a járműveket! 
Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza később is! Az építésről készülő, szintén folyamatosan frissülő galériánkért pedig kattints ide!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről