Az AMTS nyereményautója idén a "B" pavilonba költözik

. .

Így épült át az AMTS idei nyereményautója a WestEnd City Centerben

Az AMTS nyereményautója idén a Hungexpo "B" pavilonjába költözik, ahol sok más látványossággal egyetemben, kényelmes keretek között lesz majd lehetőség a nyereményszelvények kitöltésére is.

Az AMTS idén újra birtokba veszi az utoljára 2016-ban használt tágas "B" pavilont, mely számos érdekes programnak ad majd otthont. Tematika tekintetében összesen 25 hazai tuning klub állít ki ezen a területen a rendezvény ideje alatt, továbbá több mint 1.200 m2-es, pazar módon berendezett placcával ide költözik az AMTS komplett hot-rod szekciója, a Show for Real Cruisers is. 

A Ford Mustangot akár egyetlen felnőtt, vagy családi jeggyel is megnyerheted!

Nem lesz hiány programokban sem errefelé: szombaton itt zajlik majd a Patricar csapatának szezonnyitó hangnyomás-versenye, és a Magyar SQ Kupa is, vasárnap pedig Elektromos Autó Találkozó, valamint benzinmotoros, távirányításos terepautók látványos bemutatói folynak majd közvetlen a pavilon szomszédságában. Itt tekinthető majd meg működés közben az AMTS hivatalos szállító partnere, a Lagermax tuning autókkal megpakolt szerelvénye is, melynek számos ütős nemzetközi autócsoda hazánkba juttatását köszönhetjük.

A Ford Mustang nyereményautót, valamint a regisztrációs pultokat a "B" pavilon 21. standján találjátok. idén számos újítással készülünk a szelvények gyors leadásának lebonyolítása érdekében!

Az eligazodáshoz használd térképünket:

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről