Tuning World Bodensee 2018 - itt vagyunk!

. .


Ahogyan minden évben hagyományosan, most sem maradhatott ki Európa legnagyobb tisztán autó tuning tematikájú show-ja, a Tuning World Bodensee. A rendezvényen idén is saját standdal, az AMTS, valamint természetesen a Carstyling.hu színei alatt veszünk részt. A kiállítás 2013 óta kiemelt partnere az Automobil és Tuning Show-nak, a német szervezőcsapat minden évben komoly gépekkel színesíti a rendezvény felhozatalát.

A Bara Kárpit Combo-ja

Vasárnapig bárki megtalálhat minket a Messe Friedrichshafen A/3 csarnokban, azaz a Private Car Area-ban. Idén öt autóval érkeztünk, köztük több különlegességgel. A sort hazánk legeredményesebb show-autója, azaz Bara Laci Porsche Boxster S alapra felépített Opel Combo-ja nyitja, mely ez évben is megújult formában mutatkozik be a kinti közönségnek.

CCE Garage Chevrolet Camaro 1969

A jobb sarokban, amerikai-veterán fronton szintén egy magyar műhely, a CCE Garage kívül-belül teljesen felújított, 1969-es Camaro-ja vonzza a látogatókat, középen pedig egy vérbeli showautó, a Hififutár által épített MACaudio Mini Cooper látja el a csarnok ezen sarkát akusztikus élményekkel.

A MACaudio Mini

A lényeg azonban nem csak az autókon van, hiszen mint ismeretes, a Carstyling.hu és az AMTS  a MISS TUNING szépségverseny hivatalos partnere is, ennek köszönhetően pedig egy ízben magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadványA Miss AMTS győztese pedig automatikusan bekerül a nemzetközi döntőbe is itt Bodensee-n, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronájáért!

Patrícia a fürdőruhás fordulóban

Idén tehát hazánk AMTS-lányának, Koncz Patríciának szoríthatunk, aki egyedüli külföldi versenyzőként méri össze bájait a német mezőnnyel. A tét pedig nem kicsi: Bodensee királynője saját autót kap egy teljes évre, minden hónapban legalább egyszer exkluzív program és fotózás várja valahol Európában a németek szervezésében, továbbá vele készül el a jövő évi MISS TUNING naptár, ami nem csak világraszóló ismertséget, de a fotózással egy exkluzív egyhetes utazást is tartogat a számára.

Folyamatosan jelentkezünk a részletekkel - addig is galériánkban a hazai standról, valamint Patríciáról találtok képeket - versenyzés közben.

 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről