4. nap: már szinte elkészült az AMTS 2018 nyereményautója a WestEndben!

. .

Elérkezett az AMTS 2018 élő autóépítésének utolsó napja - van még munka bőven, de már látszik a fény az alagút végén! Tegnap már bőven az éjszakába nyúltak a munkálatok az AMTS idei nyereményautójának átalakítása során a WestEnd City Center szívében, a csapat pedig ma is korábban kelt, hogy biztosan készen legyünk a holnapi hivatalos bemutatóra. Egyre szebben körvonalazódik, hogyan is mutat majd a kis kupé, melyet alig két hónap múlva, a március 23-25. között megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk majd ki a rendezvény látogatói között.

Cikkünk folyamatosan frissül, nézzetek vissza később is, továbbá csekkoljátok galériánkat is, ahová új fotók érkeztek!

Megkapták a Safex matt-kék fóliáját az Audi TT vadonatúj Rieger küszöbjei is. A Vill-Fény csapatának utolsó leküzdendő akadálya a két lökhárító, valamint a hátsó ajtó a mai napra.

Helyére került az újrabőrözött kormánykerék is. A külsőhöz passzoló kék varrás az összes kárpitozott felületen megjelenik az utastérben.

A hátsó ülés már a helyén. A Bara Kárpit ezúttal is remek munkát végzett!

Elkészültek a fejtámlák is a helyszínen

Megérkeztek a TT vadonatúj fényforrásai is, az AMTS állandó partnerének, a Lumenet-nek köszönhetően. Márka tekintetében természetesen idén is az OSRAM minőségi termékeit választottuk.

A front rész is tartogatott némi meglepetést: az idő vasfoga kissé megette a műanyag zárhidat, a bal oldalon szét volt repedve. Ilyenkor jönnek jól az AMTS partnerei, ezúttal név szerint a Hosch-Kleber ipari ragasztókat forgalmazó Guba Péter, aki rögtön szállította a megfelelő termékeket a problémára. A fixált elem masszívabb lett, mint új korában.

A csomagtéri installáció is kapott egy pofás kis rétegelt lemez fedlapot a Grandvoice-tól. Innentől a Bara Kárpiton a sor, hogy az installáció design tekintetében is teljes mértékben passzoljon az összképhez.

A Rieger hátsó lökhárítójába is bekerültek a színre fóliázott rácsok. Egyre inkább kezd összeállni a kép, de azért a végleges felszerelés már most látszik, hogy nem lesz túl egyszerű művelet. Még jó, hogy kéznél van a Rieger használati útmutatója, kis szépséghiba, hogy echte német nyelven ;)

Egy kis trükk a kipufogóra: a vég színe matt fekete lett, így remekül passzolni fog az ugyanezen árnyalatú rácshoz és díszgyűrűhöz.

Bara Laci az installáció borításán dolgozik

A fóliázás utolsó előtti állomása az első lökhárító lett

Elkészült az installáció takarópanele is

Helyére került a rács az első Rieger lökhárítóban

Ez is a helyén

Felkerült a Quattro szárnya is a hátsó ajtóra

Minden bent az utastérben. Pazar a végeredmény!

Végre helyén az első lökhárító is

... és a hátsó is

A kipufogó is patentül illeszkedik. De még messze a vége...


Ma még bőven éjszakázni fogunk...
 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció ennek megfelelően egy veterán Excaliburt,  egy RS5-ös Audit, valamint a jövőt jelképező e-Golfot mutat be a látogatóknak, a tuning vonalát pedig a napról-napra változó TT Coupé jelképezi.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen január 29-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban pedig az autóépítés képeit találod!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről