Harmadik nap a WestEndben: egyre inkább összeáll az AMTS 2018 nyereményautója!

. .

Egy biztos, a harmadik napon sem unatkozik a csapat az AMTS idei nyereményautójának átalakítása során a WestEnd City Center szívében. A munkálatok ma már reggel 9-től elkezdődtek, mert bőven van még dolog a géppel, idén pedig egy nappal kevesebb idő van az építésre.

Cikkünk folyamatosan frissül, nézzetek vissza később is, továbbá csekkoljátok galériánkat is, ahová új fotók érkeztek!
 

Felpróbáltuk a Rieger küszöböket, melyeket az AMTS fényezőmestere, Gengeliczky Jani kezelt le a tegnapi nap folyamán. Ma még száradnak, holnap pedig kezdődhet ezeken is a fóliázás.

Egyre inkább alakot ölt az utastér is. Bara Laci már az üléseket kárpitozza, itt már jól látszódik, milyen színt és mintázatot kap az autó belseje.

Sőt, a hátsó támlák már a helyükre is kerültek. A hifi szigetelése és kábelezése gyakorlatilag kész, nemsoká jöhet a többi ülés is.

Tervezés Grandvoice-módra: hogy is álljon a szett? A komplett Macrom installációban a MacAudio erősítő az egyetlen kakukktojás (és természetesen a szerszámok sem a design részei :). A Hififutár kínálatából összepakolásra kerülő rendszer a szakik szerint idén is nagyot fog szólni!

Ez itt a Quattro VR6 gyári szárnyának helye. Persze mielőtt majd felkerül, le is kell fóliázni a hátsó ajtót - az korábbról ottmaradt ragasztónyomok nélkül.

A Vill-fény csapata már a kiegészítőkre ment rá.

A Backyard Garage is meglátogatott minket ;)

Senki sem szeret feleslegesen dolgozni, de az a rács bizony nem állt jól. Jani szétszedte és megcsinálta hozzá méltóan tökéletesre. "Ehhez már adom a nevem!"

Egy apró trükk a küszöbökön: a Rieger szett szellőzőin átüt az autó eredeti színe, ezt fekete fóliázással oldották meg a Vill-Fényes srácok.

Egy kis igazítás az első lökhárítón, így már tökéletes a passzolás.

Nincs apelláta, a falcok is kékülnek!

A Macrom / MACaudio installáció a hátsó ülések támlájára kerül, hogy pakolás tekintetében is használható maradjon az autó. A M2SW.801P mélyládák szupervékonyak, többnyire az ülések alatt szoktak helyet kapni, a TT esetén itt azonban nem fértek volna el.

Véglegesen fent a bal küszöb, immáron berácsozva. Már csak a fóliázása van hátra.

Habár a műanyag elemek gyárilag is kitűnő állapotban vannak, nincs az, amin egy kis ápolással ne lehetne javítani.

Volt vele meló, de a helyén az első lökhárító is.

Családi pillanat: ne feledd, az AMTS a legkisebbeknek is szól ;)


Holnap folytatjuk!
 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció ennek megfelelően egy veterán Excaliburt,  egy RS5-ös Audit, valamint a jövőt jelképező e-Golfot mutat be a látogatóknak, a tuning vonalát pedig a napról-napra változó TT Coupé jelképezi.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen január 29-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban pedig az autóépítés képeit találod!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről