Második napja folyik az AMTS élő autóépítése a WestEndben: nézd meg, hogy állunk az Audi TT-vel!

. .

A második napon is fáradhatatlanul folynak a munkálatok az AMTS idei nyereményautóján a WestEnd City Center szívében. A standon lassan kezd tömegjelenet kialakulni: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a futóműtuning, valamint a fóliázás is.

Cikkünk folyamatosan frissül, nézzetek vissza később is, továbbá csekkoljátok galériánkat is, ahová új fotók érkeztek!

A mai napon megérkeztek az Audi TT kerekei is az Abroncs Kereskedőházból. Az autó alá vadonatúj 18x8.0-as MOMO Revenge EVO könnyűfém felnigarnitúra kerül, melyen TOYO Proxes abroncsok feszülnek, 225/40-es méretben. A mai napon rá is próbáljuk őket a gépre!

A Bara Kárpit hölgyszakasza a kormány bőrözésével birkózik meg ma. A külsőhöz hasonlóan a komplett utastér is gyönyörű egyedi színt, valamint mintázatot kap vasárnapig!

Előre már felkerült az új futómű is. A Gewinde TA‐Technix típushoz gyártott állítható lengéscsillapítók, az RS‐Tuning kínálatából. Jelenleg koppig tekert állapotban látható a szett, ha rajtunk múlik, így is marad ;)

A GrandVoice szakembere, Sámpi a hifi installáció kábelezésén dolgozik nyitás óta serényen, ami várhatóan készen is lesz ma, ezután a Macrom fejegység bekötése és az StP szigetelés következhet. Az autóhifi termékek a Hififutár kínálatából érkeztek.

A Vill-Fény csapata szokás szerint turbó-módban dolgozik: már végeztek a tetővel és ma még el akarnak jutni a lökhárítókig, így azok rövidesen fel is kerülnek az autóra.

Felnipróba pipa! A kerekek mögül a vadonatúj féktárcsák és nyergek villanak elő, melyeket a Unix Autó kínálatából szereztünk be. A srácok a Bahco szerszámaival dolgoznak, melyeket a Sandviken Tools Kft. biztosított számunkra.

Bizonyára sokaknak fel sem fog tűnni, de a TT hátsó ajtaja sem az eredeti darab, hanem az izmosabbik verzió sajátja, rajta természetesen a gyári szárnnyal. Itt már a kábelezés is le lett tudva hozzá.

Alakul az utastér is: már a helyén a Macrom fejegysége, a hifi kábelezése is kész.

... és egy kis kémfotó a jövőbeni kárpit színéről / mintázatáról ;)

A Rieger hátsó lökhárító rácsainak fóliázása már félig kész

Elkezdődött az ajtók zajcsillapító szigetelése is, természetesen StP alapon!

Bara Laci ma zárás után is maradt

Meg is van az eredménye: íme az új ajtókárpit!

Holnap folytatjuk!
 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció ennek megfelelően egy veterán Excaliburt,  egy RS5-ös Audit, valamint a jövőt jelképező e-Golfot mutat be a látogatóknak, a tuning vonalát pedig a napról-napra változó TT Coupé jelképezi.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen január 29-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban pedig az autóépítés képeit találod!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről