Kabrió Audit nyerhetsz a 2024-es UNIX-AMTS-en!

2023. december 30.

Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Audi A5 Cabrio!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show-n! 2024-es választásunk egyszerre kedvez a sportosabb stílus kedvelőinek, de azoknak is, akik akár hétköznapi használatra vennének egy mutatós járművet: fődíjunk ezúttal egy impozáns kabrió!

A sztori pedig már most is igen hosszú: 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, majd következett az Online Edition keretei között kisorsolt Porsche Boxster S, és őt követte az első brit gyártmányú építés, a Mini Cooper Coupé, majd az első japán, a Mazda MX-5 NC roadster, tavaly pedig az első családi építésünk, a SEAT Leon FR ST.

A 2024-as fődíj pedig nem más, mint egy Audi A5 Cabrio, melyet a kiskunfélegyházi, nagy múltú használtautó kereskedés, a VAN AUTO kínálatából szereztünk be. A sportos, gyárilag S-line kiegészítőkkel felszerelt, kívül-belül patika állapotú kabriót 170 lóerős, 1.8 TFSI erőforrás hajtja.

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az UNIX-AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik és mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt alakítjuk át a gépet! 

Az átépítésre idén is a Westend bevásárlóközpont szívében felállított standon kerül sor, 2024. február 2-7. között. Hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálod híreink között!

A 2012-es évjáratú kabrió gyárilag is makulátlan állapotú, kívül-belül

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Az átépített Audi A5 pedig a 2024-es UNIX-AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni az Audi A5 Cabrio-t?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az UNIX-AMTS 2024-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2) legkésőbb március 19-én 12:00 óráig, melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel 2024. március 24-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az UNIX-AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt, teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye, nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2024. március 24-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Még szinte gyári, de hamarosan teljesen új formájában mutatkozik be a sportos Audi A5

Mikor lesz 2024-ben AMTS?

2024-ben újra a megszokott tavaszi időpontban, UNIX-AMTS 2024 néven vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós-motoros kiállítása és show-ja a Hungexpón. Jegyezd fel már most:

2024. MÁRCIUS 22-24, HUNGEXPO!

Ne késlekedj, vedd meg UNIX-AMTS belépőidet most, olcsóbban!

Belépőjegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes jeggyel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal az árából is jelentős mértékben spórolhatsz. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, elővételben!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportos kabrióval is megleped! kacsint

Videó: így találtuk rá az idei nyereményautóra a VAN AUTO kínálatában

További információk itt!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről