Néztél már driftet 40 méter magasból?

2023. március 05.

Idén először az AMTS-en a Bungee Hungary csapatával lehetőséged van kipróbálni a Bungee Jumpingot, vagy egy kilátókosárból nézheted meg a versenyeket akár 40 méter magasból.

BÁTOR VAGY? MUTASD! A Bungee Hungary csapatával próbárateheted a bátorságod. Ha egyedülálló élményre vágysz, amely felpörgeti az adrenalin termelésed, akkor neked van kitalálva a bungee jumping. Lépj ki a  komfortzónádból, hogy életed egyik legvagányabb emlékét szerezhesd meg az idei AMTS-en.

Ez egy olyan adrenalinbomba, amilyet el sem tudsz képzelni, amíg ki nem próbáltad. Elfelejteni lehetetlen. A bungee-ugrásokat egy magas autódaru által felemelt bungee kosárból végezzük egy felfújható biztonsági párna fölött. Ahogy az ugró szabadon zuhan a magasból, a kötél megnyúlik és amint a kötél eléri a maximális nyúlást, a lendület felfelé lövi az ugrót. Leírhatatlan ézés!!! A bungee műveleteinket képzett és tapasztalt szakemberekkel végezzük, a legszigorúbb biztonsági előírások betartásával, valamint a legjobb és legmegbízhatóbb felszereléssel.

Valahogy így néz ki a drift a Sky Terrace-ról

Amennyiben a bungee számodra nem pálya, akkor egy speciális kilátókosárból tekintheted meg a rendezvényt és akár a versenyeket is. Téged és akár 14 társadat 40 méteres magasságba emelünk.

Az izgalom már a kilátókosárba való belépéskor hatalmába kerít, ahol a szakembereink segítenek, hogy biztonságban érezhesd magad. Ahogy a daru lassan emelkedik, az izgatottság növekszik, és végül a magasba érve, egy lenyűgöző látvány tárul eléd. Készülj fel egy olyan élményre, amelynek hatására elakad majd a lélegzeted!

Üdvözlünk a Sky Terrace-on, amely felemel, hogy megcsodálhasd a rendezvény és a város egyedülálló panorámáját!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről