Sportos családi kombit nyerhetsz a 2023-as AMTS-en!

2023. január 05.

Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy SEAT Leon 5F FR!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! A 2023-as választásunk ezúttal leginkább a családos látogatóinknak kedvez: a rendezvény történetében először, egy impozáns kombi kerül átalakításra, majd kisorsolásra!

A sztori pedig már most is igen hosszú: 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, majd következett az Online Edition keretei között kisorsolt Porsche Boxster S, és őt követte az első brit gyártmányú építés, a Mini Cooper Coupé, majd az első japán, a Mazda MX-5 NC roadster.

A 2023-as fődíj pedig nem más, mint egy SEAT Leon 5F! A sportos, FR szériájából származó kombit 1.4 TSI erőforrás hajtja, 2018-as gyártási évével pedig az AMTS valaha látott legfiatalabb és legfelszereltebb nyereményautója, melyhez ráadásul 1 évnyi, teljes körű Das Weltauto garancia is jár!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik és mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt alakítjuk át a gépet! 

Az átépítésre idén is a Westend bevásárlóközpont szívében felállított standon kerül sor, február 2-6. között. Hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálod híreink között!

A 2018-as évjáratú kombi gyárilag is makulátlan állapotú, kívül-belül

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Az átépített SEAT Leon FR pedig a 2023-as AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a SEAT Leon ST FR-t?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2) legkésőbb március 19-én 12:00 óráig, melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel március 19-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt, teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye, nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2023. március 19-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Még gyári, de hamarosan teljesen új formájában mutatkozik be a sportos családi vas

Mikor lesz 2023-ban AMTS?

2023-ban újra a megszokott időpontban, tavasszal vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón. Jegyezd fel már most:

2023. MÁRCIUS 17-19, HUNGEXPO!

Szervezőként, az elmúlt két év járványügyi tapaszalataira alapozva ezúttal készülünk egy biztonsági "B" opcióval is: amennyiben a 2023. márciusában, az akkor hatályos jogszabályok esetleg nem teszik lehetővé a rendezvény megtartását, akkor az AMTS-re június 17-19. között kerül sor, ugyanúgy a Hungexpón. Az addig megváltott elővételes belépőjegyek ez esetben természetesen automatikusan érvényesek lesznek a nyári dátumra.

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, elővételben!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportos kombival is megleped! kacsint

Videó: így találtuk rá az idei nyereményautóra a Das Weltauto kínálatában

További információk itt!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről