Pásztor Anna valóra váltotta legmerészebb autós álmait

2022. május 23.

A Szabó Autójavító Kft., a Szabó család által alapított immáron harmadik generációs családi cég kínálatában az összes SEAT modell megtalálható, sőt az egyetlen kizárólag SEAT-ot forgalmazó márkakereskedés Budapesten. A Szabó család nevével fémjelzett autójavító, márkakereskedés és szerviz immáron több, mint 30 éve a főváros egyik meghatározó vállalkozása, a leginkább eltökélt SEAT specialista. A kizárólag SEAT-ot árusító márkaszalon, SEAT, ŠKODA, Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizeként is üzemel.

Az Autópark Kezelő üzletág, és az új Karosszéria Centrum a XVI. kerületben, az Újszász utcában, az egykori mátyásföldi repülőtér kiszolgáló épületeinek helyén található. A cég életében mindig kiemelt szerepet kapott a társadalmi felelősségvállalás, amelynek keretében egészségügyi intézményt, iskolát, illetve kerületi eseményt is támogattak az elmúlt években.

A lendületes szakmai munkának köszönhetően a vállalat az elmúlt 31 év alatt folyamatosan fejlődött és megújult, így mára közel 40 alkalmazottal, családias munkakörnyezetben, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák, filozófiájuk azonban változatlan; megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtani, az ügyfelek teljes elégedettsége érdekében. „Egy dologra koncentrálj, és abban legyél nagyon jó!” – így hangzik a Szabó család régi mottója, amely a mai napig irányadó a cég életében.

Ha maximalizmusnál tartunk, akkor a maga területén a legjobb példa erre a SEAT márka elkötelezett híve, Pásztor Anna. És, hogy hogyan lehet valaki szerelmes az autójába? Erről Pásztor Anna is egészen hosszan tudna mesélni… és mesél is nem is olyan sokára, méghozzá egy különleges helyszínen. Az Anna and the Barbies frontembere ugyanis a nemrégiben feltuningolt, és teljesen új, egyedi külsőt kapott SEAT ATECA-jával érkezik a Tuning Show-ra. A szövegíró és dalszerző előadóval a Szabó Autójavító standjánál találkozhatnak az érdeklődők. 

Pásztor Anna és a márkakereskedés kapcsolata szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt kezdődött, és azóta olyan intenzitással lép szintről-szintre, hogy Anna mostanra már váltott lovakkal, két SEAT-tal rója a kilométereket. Egy ARONA-t és egy ATECA-t tesztel nap mint nap a tőle megszokott lendülettel. Előbbivel, a tűzpiros szponzorautóval egy éve szelik a zenekarral az országutakat, száguldanak fesztiválról-fesztiválra, koncertről-koncertre, emellett néhány hónapja, a márka egyik népszerű modelljével, egy ATECA-val bővült Anna flottája. Utóbbi igazi szerelem az életében, amelyet saját ízlésére formált, kívül-belül egyedi színekkel és különleges felnikkel.

Ha szeretnéd látni Pásztor Anna nem mindennapi autóját, látogass ki az AMTS "E" pavilonjának 15-ös számú Szabó Autójavító standjához május 27-29-ig, ahol vasárnap 12:30 és 14:00 óra között személyesen találkozhatsz Annával, aki a rendezvény ideje alatt egy kis játékkal is várja az odalátogatókat. A nyereményjáték keretében a zenekar június 21-i akusztikus koncertjére nyerhetnek belépőket a Müpába az autó és zenerajongók.  

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről