A Drivingcamp megújult gokartpályáján még menőbb lehetsz!

2022. május 20.

Nagypályás vagy? Vigyél vagányságot a nyárba: Teszteld a drivingcamp új, izgalmakkal teli nyomvonalát, versenyezz csúcskategóriás gokartokkal, és állíts fel új pályarekordot!

Ismerkedj a pályával és jelentkezz életed gokartélményére ITT!

Kevés olyan izgalmas családi vagy baráti kikapcsolódást tudunk elképzelni, mint egy szuper menő gokartozás a minden eddiginél izgalmasabb és technikásabb megújult dcKarting pályán!

Ha eddig csak elképzelésetek volt arról, mi lehet versenyzéskor a helyes fékezési és kanyarodási technika, az ideális ív, a profi súlypontáthelyezés vagy az alul-és túlkormányozottság kezelése… ideje, hogy kipróbáljátok élesben is, valódi, csúcskategóriás gokartokba pattanva!

A drivingcamp-nél nemcsak magatoknak szerezhettek felejthetetlen élményt nagyszerű csomagajánlatainkkal, de családtagjaitokat, ismerőseiteket is meglephetitek egy-egy ajándékutalvánnyal!

Osszátok meg az élményt – Irány a drivingcamp profin megtervezett, minden igényt kielégítő pályája, ahol kideríthetitek, hogy ki a csapatotok legjobb gokartosa!

Az együtt átélt izgalmak után pedig jöhet a jól megérdemelt NAGYPÁLYÁS szieszta – Meghitt légkörével, pazar kilátásával és kitűnő konyhájával a bistro MOTO nyújt számotokra páratlan feltöltődést és kellemes felfrissülést a nyárban.
 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről