Ilyen még nem volt: SuperEnduro verseny az AMTS-en!

2022. május 17.

Újra motorok az AMTS-en: vadonatúj szabadtéri programként debütálnak a kétkerekű versenygépek igazi gladiátorai az Off-Road Show szomszédságában.

A SuperEnduro-t mint sportot már nem nagyon kell bemutatni a hazai közönség számára, hiszen az elmúlt években minden alkalommal, több ezer ember előtt rendezik a sportág világbajnoki futamát. Az idei évben sem volt ez másként és most az AMTS-en első alkalommal mutatkozik be ez a látványos program. A futam több szempontból is különleges lesz, hiszen a kategória legifjabb versenyzői mellett több olyan név is tiszteletét teszi, akik már több alkalommal eufórikus hangulatba hozták a Papp László Sportarénában a szurkolókat. Mellettük a hazai és külföldi versenyzők részvételére egyaránt számítunk!

Na de miért pont SuperEnduro…?!

A verseny maga egy show, köszönhetően a látványos akadályokkal tűzdelt pályának, a rövid de intenzív futamoknak és a test a test elleni csatáknak köszönhetően. A pálya gyakorlatilag teljes egészében belátható ahol a pozíciók egyik pillanatról a másikra megváltozhatnak. A legkisebb gyerek kategória 6-10 éves indulóit kivételes alkalom látni, hiszen fiatal koruk ellenére már játszi könnyedséggel haladnak az akadályokon. A nagyobb kategória résztvevői sokszor szembe mennek a fizika törvényeivel és ez az ami miatt ennyire szerethető ez a sport. Erről garantáltan tanúbizonyságot tesz majd Liszka Roland és Zsigovits Norbert, akik a sportág kiemelt hazai tehetségeinek számítanak az eddig elért eredményeik alapján.

A vasárnap megrendezésre kerülő Superenduro futamokon gyerek, hobbi és profi kategóriában mérik össze tudásukat a pilóták. A pálya elhelyezkedés miatt garantáltan megtalálod majd, hiszen közvetlenül az off-road szekció mellett helyezkedik el és több oldalról is lelátóval lesz körbevéve a felejthetetlen élmény miatt. A szombati napon a látogatóknak lehetőségük lesz biztonságos körülmények között kipróbálni a pályát egy különleges járművel.

Aki vonzódik a kétkerekűek világához annak kihagyhatatlan programot kínál a SuperEnduro az AMTS-en!

Részletes időterv itt!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről