AMTS 2022: védettségi nélkül!

2022. március 08.

Végre elérkezett, amire már nagyon sokan vártunk: a koronavírus-világjárvány elleni védelmi intézkedések megszüntetéséről szóló új kormányrendelet hatályon kívül helyezte a rendezvényeket szabályozó intézkedéseket, így az AMTS védettségi igazolvány nélkül, mindenki számára szabadon látogatható!

A hosszú téli pihenő után, hamarosan újra a benzingőzé lesz a főszerep a teljesen felújított Hungexpón: május 27-29. között újra megnyitja kapuit hazánk legnagyobb autóshowja, az Automobil és Tuning Show, melyre színvonalas nemzetközi felhozatallal és számos izgalmas, új programmal készülünk Nektek!

A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolunk ki látogatóink között. Ezúttal egy különleges Mazda MX-5 Roadster a tét, melyet akár Te is megnyerhetsz, ha felnőtt, VIP vagy családi belépőt vásárolsz az AMTS-re. Ha még nincsenek meg a jegyeid, érdemes most beszerezned őket, hiszen online elővételben kedvezményesen vásárolhatsz!


Még nincsenek AMTS belépőim, megveszem őket kedvezményesen!

Már megvannak a belépőim, regisztrálok velük a nyereményjátékra!


Családi jegyed mellé most egy társasjáték is jár!

Most érdemes CSALÁDI JEGYET vásárolnod az AMTS-re, hiszen az első 200, ilyen típusú belépő mellé egy Scrabble társasjátékot kapsz ajándékba! Már megvan az idei családi jegyed? Az ajándékra akkor is jogosult vagy! Kattints ide a további infókért!

A továbbiakban érdemes  követni a híreinket, vagy ha még nem tetted meg, feliratkozni az AMTS közösségi csatornáira (facebookinstagramyoutube), hiszen rengeteg meglepetés vár majd a rendezvényen, melyekről először ezeken keresztül értesülhetsz!

Hamarosan találkozunk! ;)

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről