Elkészült az AMTS 2022 nyereményautója!

2022. február 02.

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, május 29-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az idei fődíj azonban vitathatatlanul az egyik legkomolyabb az idén 16 éves rendezvény történetében!

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői ezúttal sem tértek el a hagyományoktól. Repertoárjukban évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, melynek immáron ötödik alkalommal ad otthont a Westend Bevásárlóközpont. Az sem újdonság, hogy a május 27-29. között zajló show belépőjegye összesen tíz egyidejű rendezvényre érvényes, továbbá esélyt jelent egy vérbeli roadster megnyerésére!

Ahogyan már megszokhattuk, a Hungexpót benépesítő show megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér 2022-es szezonra is. Az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok társaságában ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Drift Show-t is láthatnak a résztvevők, nem utolsósorban pedig idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató. 

Az utolsó hajrá: így állt össze a negyedik napja épülő Mazda MX-5 Roadster a Westendben!

Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt évben egy Mini Cooper Coupe, ezt megelőzően egy Porsche Boxster S, egy Ford Mustang, két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, szolid, de sportos spoilerekkel, állítható futóművel és vadonatúj felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyag utalvány is dukál.

Az egyedi Mazda MX-5 Roadster kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (május 27-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében, május 27-29. között a Hungexpón. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

A nyereményautó a következő módosításokat kapta:

FutóműST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj 18 colos Japan Racing SL01 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Service kínálatából

BodykitA autóra komplett első és hátsó spoilerből, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott szett kerül a Magnatuning kínálatából.
DekorációAz új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte.
HifiA MAC Audio hangszórókat, mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

MultimédiaA típushoz gyártott 2dines multimédiás CMP fejegységet a Gálffy Tuning kínálatában találtuk.
InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

KiegészítőkA Mazdára a PlexiClick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerülnek, a TunerFashion shop kínálatából
MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
ÜzemanyagA nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
Szerszámok és eszközökAz autó építése a Milwaukee professzionális szerszámaival és felszerelésével történt
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodik

 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Az átépített Mazda MX-5 az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Mazda MX-5 roadstert?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2), melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel a sorsolást (3) a show-n, az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt, vagy a 2021-es évről átregisztrált teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás a 2022-es AMTS harmadik napján 16:00-tól a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2022. február 28-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportautóval is megleped! kacsint

Galériánkban a teljes átépítési folyamatot végigkövetheted, az összes blogbejegyzésünket a nyereményautóról pedig itt nézheted meg!

További információk itt!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről