Minőségi féktárcsák és termékek tunereknek: Elaforg

2021. augusztus 24.

Az Elaforg 2000 Kft. a tuning autók szerelmeseit Rotinger sportféktárcsákkal és más érdekességekkel várja az AMTS minden napján.

A cég által forgalmazott, galván bevonattal ellátott Rotinger féktárcsák azoknak az autótulajdonosoknak kiváló választás, akik magas minőséget keresnek megfizethető áron. A féktárcsák mindegyike, legyen az alaptárcsa, vagy a fúrt-mart kivitel, kiváló minőségű alapöntvényből készül a legújabb gyártási technológiával.A teljes gyártási folyamat magas szintű biztonsági előírások szerint, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett zajlik. Ezek garantálják az alacsony kopási együtthatót és a hosszútávon fenntartható biztonságos fékezést. A számos tanúsítványt magáénak tudható Rotinger márka garancia a minőségre és az Elaforg 2000 Kft. rendelkezik a hazai megfelelőségi tanúsítvánnyal is.

A kínálatból nem maradhat ki az olasz járművek gyári kenőanyagcsaládja, a Petronas Selenia, Tutela és Urania, valamint a minőségi, holland Kroon-Oil kenőanyag brand sem, a Szakértő ajánlásával. A Kroon-Oil termékek egy részét a modern autók tulajdonosainak figyelmébe ajánlják, de bemutatásra kerül a Kroon-Oil Classic család is, amely az oldtimer járművek szerelmeseinek készül.

Ezeken felül elérhetőek a Petronas Durance autóápolási termékek és Kroon-Oil Professional termékek, amelyek a kiállítás ideje alatt a cég standján kedvezményes áron megvásárolhatók.

A 90-es években alakult Elaforg, az olasz autók speciálistája, de az utóbbi években tovább bővítették portfóliójukat és nagy hangsúlyt fektettek a megújulásra, ennek pedig egyik fontos része a weboldaluk újragondolása. Nemrég indult új honlapjukon (www.elaforg.hu) hatékonyabb keresési lehetőséget biztosítanak az általuk forgalmazott több ezer termék között, legyen szó az előbb ismertetett termékekről vagy akár a Magneti Marelli szervizberendezésekről, a Minichamps modellekről, az utastér gumiszőnyegekről, a csomagtér tálcákról vagy esetleg más autóalkatrészekről.

A honlapunkon továbbá lehetőség nyílik a hírlevelekre való feliratkozásra is, melyen keresztül az újdonságról és az akciókról is tájékoztatják az érdeklődőket. A honlapon való böngészés mellett, az AMTS alatt látogasd meg az Elaforg csapatát is az "A" pavilon 13-as standjánál és vegyél részt nyereményjátékunkon.

Elérhetőségek:

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről