Baltyre Hungary: gumiabroncsot mindenre IS!

2021. augusztus 20.

Az idei AMTS forgatagának új kiállítója gumiabroncsok témakörében a Baltyre Hungary Kft., aki méretes standdal és remek termékkínálattal készül nem csak személyautókhoz, de off-road, ipari és kisteher járművekhez is.

A Baltyre Hungary Kft. anyacége 1996-ban alakult meg, Magyarországon 2016 óta foglalkoznak gumiabroncs kis-és nagykereskedelemmel. Termékkínálatukban mindenki talál számára megfelelő gumiabroncsot, ha kerti kisgépre, illetve, ha a legnagyobb mezőgazdasági gépre keresi is azt.

Magánszemélyeket és kereskedőket is kiszolgálnak mezőgazdasági, ipari, teher, kisteher, személy, offroad, quad, motor gumiabroncs kategóriákban. A cég megalakulása óta törekszenek arra, hogy minden vásárlóik elégedetten távozzanak, jó minőségű termékkel.

Ennek eléréséhez a gumiabroncsok beszerzésére és tárolására is nagy hangsúlyt fektetnek. Gumiabroncsainkat 2.700 m2-es fedett, zárt raktárban tárolják és az egész ország területére saját gépjárműveikkel szállítják.

A rendelés leadása megtörténhet a cég webshopjában is, de az értékesítő kollégák telefonon is elérhetőek. Terep gumiabroncsaik a www.offroadgumi.hu weboldalon találhatók meg, míg a www.baltyre.hu weboldalon az összes gumiabroncs közül lehetséges válogatni.

Amennyiben gumiabroncs választás előtt állsz, a cég értékesítői segítenek a minta és méretválasztásban is az alábbi elérhetőségeken:

Keresd az Offroadgumi / Baltyre standját augusztus 27-29 között az AMTS-en, az "A" pavilon 149. standján. 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről