Bullrent Autókölcsönző: ahol a luxus mindenkinek elérhető!

2021. augusztus 18.

Mclaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Ford Mustang - a Bullrent szupersportautó flottájának oszlopos tagjai, csakúgy mint a Mercedes AMG GTR-Pro, a Dodge Challenger, a Corvette Stingray vagy az Audi R8 V10 Spyder. Ha szeretnéd kipróbálni ezeket a csúcsgépeket, most valóban lehetséges!

A Bullrent standjánál nemcsak testközelből nézheted meg, próbálhatod ki, ülhetsz bele luxus- és sportautóinkba, és halmozhatsz el minket a kérdéseiddel, hanem minden eddiginél kedvezőbb áron válthatsz magadnak vagy szeretteidnek BULLRENT VOUCHERT közúti élményvezetésre, napi- vagy hétvégi bérlésre.

Ez egy egyszeri és kivételes alkalom az AMTS alkalmából: soha ekkora kedvezményeket nem adtunk és nem is fogunk adni a jövőben. A kedvezményes árlistát a helyszínen hozzuk nyilvánosságra és a BULLRENT VOUCHERT csak a helyszínen lehet lekötni jelképes előfoglalási letét ellenében. A voucher a következő egy évben bármikor felhasználható vagy elajándékozható.A Bullrent sikerének talán az a titka, hogy nagyon szeretjük az autókat, bolondulunk értük, ez a szenvedélyünk. Autóparkunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy flottánk hozzáértő szemmel is izgalmas és egyedi legyen. Az elmúlt években merészebbek lettünk, és az itthon kevésbé ismert márkák irányába is nyitottunk. Egyelőre azt látjuk, érdemes: ha tudod, mi rejlik egy autóban, mire képes és milyen élményt nyújt, arra előbb-utóbb mások is ráéreznek. És éppen ez a cél: felejthetetlen élményt adni, legyen szó élményvezetésről vagy rövidebb-hosszabb távú autóbérlésről. „Ne csak álmodozz, vezesd is" - ezzel a mottóval indítottuk el több mint egy évtizede a Bullrent Autókölcsönzőt, és ennek a kitételnek azóta is igyekszünk megfelelni.

Piacérzékenyen alakítjuk árainkat, figyelünk arra, hogy a legjobb árakat tudjuk garantálni ügyfeleinknek a sport- és luxusautók szegmensében. Megismerni a szupersportautók világát, közúton megtapasztalni egy sportautó vezetésének izgalmát akár fél- vagy egy órában olyan plusz energiákat szabadít fel, ami sok esetben a mindennapi életvezetést is motiválja. A Bullrentnél ezen túlmenően a hosszabb távú bérlésekre is komoly hangsúlyt fektetünk: ügyfeleink egy teljes napra, péntektől hétfőig tartó hétvégére vagy akár egy hétre is kibérelhetik csúcskategóriás járműveinket.Cégünk 2006 óta van jelen a magyarországi piacon, és autóparkunkat ügyfélkörünk növekedésével párhuzamosan bővítettük: a luxus- és sportautó kategórián belül jelentős a cabriók jelenléte, de megtalálhatóak nálunk Teslák, BMW-k és MINI-k is a szintén erős Toyota járműparkunk mellett. Hybrid Yarisaink és Toyota C-HR autóink országos viszonylatban is az egyik legkedvezőbb tartósbérleti konstrukcióban bérelhetők.

Keresd a Bullrent luxusautókkal berendezett standját 2021. augusztus 27-29. között az AMTS-en, a Hungexpo "A" pavilonjának 135. standján!

További infók: www.bullrent.hu
 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről