Nem csak fényforrásokat kapott az OSRAM-tól AMTS idei nyereményautója!

2021. július 13.

Mindenki szeme láttára, a Lurdy Házban épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója. A megfeszített munka eredményeképpen teljesen átalakult Mini Cooper Coupé számos minőségi alkatrészt kapott, ez alól pedig a fénytechnika sem volt kivétel.

Az AMTS nyilvános autóépítése hosszú évek óta bevett hagyomány már, ahogyan az is, hogy az elkészült autócsoda a augusztus 27-29. között megrendezésre kerülő show valamely látogatójának tulajdona lesz. Hasonlóan az előző évekhez, a Mini is kisorsolásra kerül a rendezvény keretei között, a játékra pedig bárki nevezhet, aki felnőtt, vagy családi jegyet vásárol az AMTS-re.

A nyereményautó az OSRAM minőségi fényforrásait kapta

Izzók tekintetében az OSRAM látta el az autót minőségi alkatrészekkel, melyek ugyan csak az átépítést követően kerültek a helyükre, de a márka más téren is segítette a munkálatokat: Patrik végig az OSRAM akkumulátorral felszerelt LEDinspect HEADLAMP 300 típusú fejlámpájával dolgozott, ami 75%-os szögbeállításával tökéletesen megvilágítja a használó előtti teret. A kiváló minőségű LED az integrált akkumulátorral 300 lumen fényárammal 2-3 órát, 60 lumennel 10 óráig világít, ami a - LEDinspect PRO POCKET 280 szerelőlámpával párosítva jól is jött a néha hajnalba forduló szerelések során.

A Mini első lámpatesteibe a NIGHT BREAKER® LASER XENARC D1S fényszóróizzói kerültek. Ezek az OSRAM legfényesebb, nagy teljesítményű xenonlámpái. Hatékony xenontechnológiájával jobb közúti láthatóságot biztosítanak, a törvényben előírt minimumhoz képest akár 200%-kal nagyobb fényességgel. A több fény révén távolabb lehet látni, és így gyorsabban reagálni. Emellé jön még az akár 250 méter hosszú fénykéve és a 20%-kal fehérebb fény (a minimális jogi előírásokhoz képest).

"Több mint fényforrás": az OSRAM idén számos hasznos tartozékkal is ellátta a nyereményautót

Helyzetjelzők, középső féklámpa, valamint rendszámtábla-világítás terén a COOL BLUE® INTENSE W5W segédizzói kerültek beépítésre. A csomagtér tekintetében pedig az OSRAM LEDriving Standard LED jelzőizzóira esett a választás. 

Az autóvilágítás terén több mint 100 éve piacvezető OSRAM idén azonban nem csak fényforrásokkal látta el a nyereményautót. Mint ismeretes, a márka profilja 2021-re kibővült, "Több mint fényforrás” szlogenjük is azt hivatott kifejezni, hogy mára többet nyújtanak a járművilágításnál. Ennek égisze alatt számos hasznos tartozékkal is ellátták a Mini Cooper Coupét, melyeket szerencsés új gazdája kap majd meg az autóval együtt.

BATTERYstart 200 – gyorsindító

Ezzel a lítiumos gyorsindítóval bárki pillanatok alatt újra úton lehet. Kompakt kivitelének köszönhetően könnyedén elfér a kesztyűtartóban és ha megtörténik a baj, azonnal használatra kész. Ugyanakkor békeidőben, az USB-csatlakozásnak köszönhetően remekül használható power bank eszközként, telefon, fényképezőgép, tablet stb. töltéséhez. Sőt, egy erős LED lámpával is el van látva, ami könnyebbé teszi a csatlakoztatást éjszaka
vagy sötét garázsban. 

A BATTERYstart 200 a termékcsalád legkisebb tagja, ami tökéletesen alkalmas a Mini akksijának újraélesztéséhez. Létezik azonban 300-as, sőt 400-as verzió is, melyek a 3000 cm3-es benzinmotoroktól kezdve a 8000 cm3-es benzin- vagy a 4000 cm3-es dízelmotorokhoz is használhatók gyorsindítóként. A megfelelő eszközzel a kisebb személyautóktól és motorkerékpároktól kezdve a terepjárókig és kisbuszokig bármi elindítható.

A csúcsot képviselő BATTERYstart 400 mindezeken kívül még egy 12 V-os aljzattal is fel van szerelve, így 12 V-os csatlakozóval rendelkező külső tartozékok, például hűtőládák, ventilátorok stb. áramellátásához is használható.

LEDguardian ROADflare Signal V16 – Elakadást jelző lámpa

A kompakt kialakítású, kis helyen tárolható OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16 egy elakadást jelző lámpa, amely 360 fokban világít, és már messziről, akár 1000 méterről is észrevehető. Vészhelyzet esetén fontos információkat adhat a közúti forgalom veszélyes helyzetéről.

A figyelmeztető háromszöggel ellentétben a lámpa aktív villogással hívja fel a közlekedők figyelmét a közlekedés megváltozott helyzetére, az eszköz a csomagban megtalálható 9V-os elemmel azonnal beüzemelhető. 

TYREinflate 2000 – Hordozható, újratölthető légkompresszor

Az OSRAM TYREinflate 2000 egy újratölthető mini-kompresszort takar gumiabroncsok felfújásához, digitális háttérvilágítású kijelzővel. Belső memóriával rendelkezik, és a memória funkciónak köszönhetően a gumiabroncsokhoz legfeljebb négy különböző érték programozható és tárolható vele: a fújás automatikusan leáll, amikor az abroncs a megfelelő és az előre beállított nyomást eléri.

A mellékelt USB-kábelen keresztül az OSRAM TYREinflate 2000 újratölthető, így nincs szükség 12 V-os csatlakozáshoz. Nem csak az autógumik felfújásához, hanem kerékpár-, robogó- és motorkerékpárok abroncsainak felfújásához is használható.

Az OSRAM TYREinflate 2000 könnyű és kompakt, szinte bárhová elvihető. A mellékelt tárolóval egyszerűen szállítható bárhová, vagy tárolható az autó kesztyűtartójában. Sőt, külön tartozékot kapott, mellyel a kerékpárra rögzítését oldhatjuk meg egyszerűen. A powerbank funkciónak köszönhetően az OSRAM TYREinflate 2000 töltőként is használható kisebb elektronikus eszközökhöz, mint pl. egy mobiltelefon. Ezen kívül az integrált zseblámpa funkcióval éjszaka vagy gyenge fényviszonyok mellett is használható. 

Az AMTS Mini Cooper Coupét az összes OSRAM tartozékkal együtt nyerheted meg

Az AMTS csapata idén is a minőséget választotta a nyereményautó fényforrásai tekintetében. Állandó partnerünk, az OSRAM kiváló termékei itthon is elérhetők, a beszerzésükhöz pedig szívből ajánljuk a márka legnagyobb hazai e-kereskedőjét, a Lumenet.hu fényforrás webáruházat - mindig remek árakért és kedvezményekért látogass el hozzájuk!

Az OSRAM termékei megvásárolhatóak az ismert kereskedőknél.

A Mini Cooper Coupe pedig augusztus 29-én, délután 4 órakor kerül kisorsolásra a Hungexpón, az AMTS nagyszínpadán az "A" pavilonban - ne késlekedj, vedd meg a jegyed most és indulj Te is a nyereményautóért!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről