AZ AMTS mindenkié.

2021. május 14.

Mióta hivatalosan is bejelentésre került, hogy augusztus közepéig biztosan szükség lesz a védettségi kártyára a rendezvények látogatásához, érthetően rengeteg kérdést kaptunk Tőletek, főleg ebben a témában.

Az elmúlt napok-hetek már nálunk is az ezzel kapcsolatos esélylatolgatással teltek: nagyon sok kiállítónkkal, partnerünkkel egyeztettünk és egy kérdőív formájában természetesen megkérdeztünk Benneteket is, hogy mi a véleményetek a témában. Utóbbi rengeteget segített számunkra a szervezésben, ezúton is nagyon köszönjük Nektek a rengeteg konstruktív hozzászólást és észrevételt!

Ami bizonyossá vált, hogy a jelenlegi, végtelenül megoszott helyzetben nincs egyértelműen jó döntés. Ami viszont biztos, hogy az AMTS mindenkié. Nektek szervezzük immáron 15. éve és ha egy mód van rá, senkit nem szeretnénk kizárni belőle sem a járványhelyzet, sem a védettségi kártya miatt.

Ezért hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy - amellett, hogy az AMTS-t idén mindenképpen megtartjuk - ha csak egy kicsi esély is van rá, hogy minden kiállítónk és látogatónk részese tudjon lenni a jubileumi rendezvénynek, akkor ezt a lehetőséget megragadjuk és a show időpontját a legtöbbetek által javasolt, 2 hónappal későbbi dátumra, augusztus 27-29-re tesszük.

A döntésünk mellett szól a jelenlegi bizonytalan helyzet is: lehet jogilag csűrni-csavarni a dolgokat, de jelen pillanatban még mindig nincs egyértelmű szabályozás a rendezvények megtartását illetően, egy ekkora show-t pedig nem lehet egy ennyire kiszámíthatatlan környezetben megvalósítani. A zavarosban halászás, kiskapuk keresése nem a mi műfajunk, különösen az elmúlt időszak járványhelyzete után. Felelős szervezőként, látogatóink és kiállítóink biztonsága az, ami egyébként is minden más szempontot felülír, így az augusztusi időpont mellett szól az addigra várható nagyobb átoltottsági arány is.

Minden eddig megvásárolt, a 2020-as, vagy 2021-es dátumok bármelyikére szóló jegy változatlan formában érvényes az augusztusi dátumunkra, a felnőtt és családi jegyekkel pedig már most tudtok nevezni idei nyereményautónkra, a Mini Cooper Coupéra.

Ismerd meg és regisztrálj az AMTS idei nyereményautójára!

A már megvásárolt belépőkkel kapcsolatos további opciókról és tudnivalókról minden jegyvásárlónkat e-mailben értesítjük az elkövetkezendő napok során.

Amit már most megígérhetünk, hogy abban az esetben, ha augusztusban is marad a védettségi kártyás rendszer és ennek hiánya miatt végül mégsem tudnál eljönni az idei AMTS-re, akkor a jegyed

  • érvényes marad a soron következő AMTS-re
  • indulhatsz vele az idei és a jövő évi nyereményautóért is


Ezúton is nagyon köszönjük türelmeteket, kitartásotokat és támogatásotokat az eddigi nagyon nehéz időszakban, valamint a rengeteg építő jellegű észrevételt, amit kaptunk Tőletek. Reméljük, hogy nyár végén már egy sokkal jobb világban láthatunk személyesen újra Titeket.

Találkozunk augusztusban!

az AMTS szervezőcsapata

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről