Terepre fel!

2020. december 10.

Sajnos a mostani időszakban bekövetkezett változások nem kedveztek a nagy rendezvényeknek, viszont a természet még mindig vár minket.

A téli offroad túrák, a feszültség levezetésének elengedhetetlen feltétele a megfelelő gumiabroncs.A Baltyre Hungary-nél, a www.offroadgumi.hu kínálatában mindenki megtalálja terep gumiabroncsait, legyen arra szükség terepjáróhóz, motorhoz vagy quadhoz.

Hiszen az élet nem áll meg.

A Baltyre cégcsoport 1996-ban alakult meg, azóta töretlen sikerrel szolgálja ki új és meglévő ügyfeleit. Ausztriában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Csehországban és Magyarországon is rendelkezik telephellyel.

A cég hazánkban 2016 óta foglalkozunk gumiabroncs kis-és nagykereskedelemmel. Termékkínálatukban mindenki talál számára megfelelő gumiabroncsot, nem csak terepre, de a www.baltyre.hu oldalon kerti kisgépre, illetve, ha a legnagyobb mezőgazdasági gépre keresi is azt.

Magánszemélyeket és kereskedőket is kiszolgálnak mezőgazdasági, ipari, teher, kisteher, személy, offroad, quad, motor gumiabroncs kategóriákban. Gumiabroncsaikat 2.700 m2 fedett, zárt raktárban tárolják, ügyelve arra, hogy vásárlóihoz jó minőségű termékek érkezzenek.

Orosz gumiabroncsokat már a cég indulása óta forgalmaznak: a Voltyre, Cordiant, Kama abroncsok azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a megbízhatóságuk, minőségük és tartósságuk miatt. Újdonság a kínálatban a Leao nemzetközileg elismert márkájú gumiabroncsa. A vásárlók teher, ipari és mezőgazdasági gumiabroncsok közül választhatnak, amennyiben kiváló minőségű, 100% megbízhatóságú gumiabroncsot szeretnének, kedvező áron és  minden időjárási körülményben, minden felületen bizonyít rendkívül gazdaságos teljesítménnyel.

A mezőgazdasági, ipari és teher kínálatkban megtalálhatók még további márkák is, úgy, mint a GTK, Jingtonda, Marcher, TVS, Wanda.

Az elmúlt időszak még jobban rávilágított arra, hogy mennyire fontos a stabil munkahely, vállalkozás. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gépjárművek is megbízhatóan működjenek, melyhez az egyik legfontosabb alap a megfelelő gumiabroncs.

A Baltyre Hungary Kft.-nél törekszenek arra, hogy ügyfeleik elégedetten távozzanak tőlük a számukra legmegfelelőbb gumiabronccsal. Ennek kiválasztásában szakképzett munkavállalóik nyújtanak segítséget telefonon, illetve irodájukban és a raktárukban.

A rendeléseket telefonon, illetve a webshopban tudják leadni, weboldalukon a regisztrációt követően további kedvezményekkel vásárolhatják meg termékeiket. A cég webshopjában információt találnak a gumiabroncsok méretéről, mintázatáról illetve az aktuális raktárkészletről is.

Amennyiben gumiabroncs választás előtt állsz, a Baltyre Hungary Kft csapata segít a választásban is az alábbi elérhetőségeken:

Mivel méretválasztékuk nagy, így nagyon sok munkagépre, mezőgazdasági gépre találsz készleten gumiabroncsot.

Látogass el a www.baltyre.hu weboldalra, hogy további újdonságokról értesülhess!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről