Exkluzív premierrel az RS-Tuning újra az AMTS-en!

2021. augusztus 23.

Van kis hazánkban egy tuning cég, melynek a nevét legalább annyian ismerik külföldön, mint itthon, pedig az egyik legrégebbi magyar vállalkozásról beszélünk az átépített autók világában. Az AMTS idén is büszkén jelenti be kiállítói között az RS-Tuning Hungary csapatát!

Az RS Tuning története szó szerint a kezdetekre nyúlik vissza, azokra az időkre, amikor itthon az a fogalom, hogy autótuning, gyakorlatilag még nem létezett. A név 25 éve létezik, cégszerűen pedig idén 20 éve működnek,

Az eltelt hosszú évek alatt az RS-Tuning nem csak nemzetközileg elismert tuningcéggé nőtte ki magát, de egyúttal saját stílust is teremtett: egyedi, kivétel nélkül patika építéseik rengeteg külföldi rendezvényt, valamint megszámlálhatatlan mennyiségű magazincímlapot megjártak már. Habár az alkotói kedv évtizedek óta töretlen a csapaton belül, a cég építéseit gyakorlatilag nem lehetett látni kiállítva itthon. Tavaly viszont elérkezett a "nagy visszatérés", az RS-Tuning exkluzív, saját gépparkkal jelent meg az AMTS-en, számos, itthon még sohasem kiállított építések kíséretében. 

A TESTA projekt először az AMTS-en lesz élőben megtekinthető

Exkluzív premier, csak az AMTS-en!

A csapat nagy erőkkel, és nem is egy, hanem rögtön két új építésük debütálásával készül az augusztus 27-29. közötti rendezvényre. Habár szokásukhoz híven hatalmas a titkolózás, néhány infómorzsát azért sikerült megtudnunk:

az idei egyik nagy durranás a "TESTA" lesz, a névből pedig már lehet rá következtetni, hogy egy olasz gépről, a Ferrari Testarossa egy példányáról van szó. Ezen belül is egy ritka, 1987 Monodado, futómű terén központi csavaros verzióról. Ha pedig csavar: a veterán - rendhagyó módon 6 gátlóval gyártott - sportgép alá a Prazis airride rendszere került, melynek az RS-Tuning a hazai importőre.

6 gátlóhoz 6 lufi dukál a Prazistól

Már önmagában a lufis beépítés hihetetlen egy ilyen gépen, az igazi döbbenet azonban az alatta lévő, teljesen gyedi háromrészes felnigarnitúra lesz. A szettet az RS-Tuning saját tervei alapján a Rotiform gyártotta, elöl 18, hátul 19 colos méretben. A végeredmény nem túlzás, hogy brutálisan szép - ha valamit, akkor ezt élőben kell látnia minden hazai fitment-fanatikusnak!

Klasszikus vonalon

De nem csak a Testa lesz az egyetlen premier idén. A cég új demóautója a közúton is teljesen legális TA-Technix TAir futóműveket hivatott népszerűsíteni, melyet egy tűzpiros Fiat Coupé kap majd, 19 colos BBS LM felnikkel házasítva. Nos, aki csak egy kicsit is képben van az autóépítéssel, érezheti, hogy valami nem igazán kerek ezzel a projekttel, de az RS-Tuningnál nincs lehetetlen: annyit mondhatunk, lesz némi meglepetés, ha meglátjátok a gépet a standon ;)

Az olasz fenevadak mellett német és orosz csodákat láthatunk majd, természetesen egyiküket sem gyári állapotban! Egy biztos, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő autót, amivel azonosulni tud.

A meglepetésről csak a show-n hull le a lepel: vajon mit hoznak ki RS-ék ebből a vidám kis kupéból?

Sőt, remek akciókkal és újdonságokkal is várnak!

Az RS-Tuning nem csak autókban, de kiemelt akciókban is tartogat meglepetéseket az AMTS látogatóinak. Meguiars autókozmetikai cuccokkal, TA Technix és H&R kedvezményekkel számolhatsz, náluk a kiállítás teljes időtartama alatt.

Sőt, ez még nem minden:  új termékük, a Performance Floor is a fókuszban lesz, melynek minőségi, műanyag csempéivel borítják majd be a teljes standterületet az autók alatt. A termékre 10% általános kedvezmény jár, csak az AMTS ideje alatt történő megrendelések esetén. A standon több színben, élőben is megnézheted, megtapogathatod, hogy egy idaális világban hogyan kéne minden garázs és műhely aljának kinéznie.

Érdemes lesz tehát szétnézni a standjukon, ahol személyesen az autók megálmodóit és alkotóit is megismerheted. Minden kérdésben szívesen állnak rendelkezésedre. Akciós shoppingolásra fel! 

Műalkotás gyárilag is, hát még így!

Hogy mi várható még? Kövesd az RS-Tuning facebook oldalát a folyamatos infókért, valamint gyere el és nézd meg őket élőben, az Automobil és Tuning Show keretei között a Hungexpón, augusztus 27-29 között az "A" pavilon 155-ös standján!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről